כך תעשנו בשר בבית ללא מעשנה
טרנד עישון בשר הפך בשנים האחרונות לפופולרי במיוחד ומסתבר שלא חייבים מעשנה ביתית בשביל ליהנות מטעמו העשיר של בשר מעושן גם בבית. שני מומחי בשר מסבירים איך תעשו זאת בעצמכם
ביקרנו אצל ניני נוף במקום של בשר, ושמענו מהמומחה למה תמיד יעדיף בקר ישראלי טרי וקיבלנו את הטיפים המושלמים להכנת פילה בקר על מחבת בבית
ביקרנו אצל ירון קסטנבוים במסעדת הבשר הפופולרית שבשוק הכרמל, M25, שם הוא הסביר למה יעדיף תמיד בקר ישראלי בגידול מקומי והכיר את נתח הפלאנק העשיר בטעמים
אחרי פינוי סיני קיבל אייל גלעד טלפון ממשרד החקלאות, שביקש לחסום את השטח לאורך נחל הבשור, ששימש נתיב הברחה לעזה. כיום, אחרי קשיים רבים, כולל בקשה מבנו לחזור מחו"ל ולעמוד לצדו באתגר, הוא בעל עדר משגשג במושב דקל שבחבל שלום. סיפורו של הביולוג שהפך לבוקר
דנה גור ארי מרמת ישי דואגת כל השנה לסירים מלאים כל טוב ליולדות טריות שזקוקות לאוכל והרבה אנרגיה. השף ניר צוק מפתיע אותה בשני סירים משלו - אחד עם תבשיל בקר, פטריות ויין והשני עם נתח וייסבראטן שייפרס דק ויוגש עם סלט עגבניות צבעוני
השף ניר צוק במתכון לקדירת בשר ביין אדום עם שלל פטריות טריות ומיובשות שהופכות אותה למעדן חורפי עשיר בטעמים
השף ניר צוק מגיע לאגודה למען החייל בבאר שבע. שם הוא מבשל למתנדבת בשם ציפורה חלפון המכונה גם "הסנטה קלאוס של ב"ש" ארוחה מפנקת של כדורי בשר ישראלי ברוטב עגבניות ופרוסת שפיץ צ'אך צרובות
נתח הצ'אך אינו מאוד מוכר וחבל. הוא עשיר בטעמים ואינו יקר. השף ניר צוק פורס אותו לפרוסות דקות, צורב ומגיש עם בצלים מוחמצים
בקר שגדל בתנאים אופטימליים, תוך הקפדה על תזונה איכותית, מבטיח נתח איכותי יותר וטרי יותר. איך זה בא לידי ביטוי ומה ההבדל בין חלקי הבקר השונים? מפת הנתחים המצורפת תסייע לכם לבחור נכון, ולהכיר את החלקים המובחרים הפחות ידועים