סיר לגשם: קדירת שוקי עוף עם שומר וראשד
קדירת שוקי עוף עם שומר, עלי ראשד ושפע תבלינים היא המנה שהיינו רוצים שתחכה לנו בבית בסוף יום קריר. השפית עינב ברמן ממסעדת איטלקי מקומי, עושה קסמים עם המרכיבים הכי פשוטים
קדירת שוקי עוף עם שומר, עלי ראשד ושפע תבלינים היא המנה שהיינו רוצים שתחכה לנו בבית בסוף יום קריר. השפית עינב ברמן ממסעדת איטלקי מקומי, עושה קסמים עם המרכיבים הכי פשוטים
החמין הבוכרי נקרא אושיסבו ועם כמה התאמות הוא יוכל להתבשל כל הלילה גם באמצע השבוע, ולהעניק לכם ארוחה משביעה וטעימה בימים הקרים של החורף. הבשלנית מיטב פנחסוב הדר מסבירה איך עושים את זה
בשר, אורז והרבה עשבי תיבול - מנת בחש בוכרית מספקת ארוחה שלמה בסיר אחד, כזאת שגם הילדים והקטנים ישמחו לאכול. הבשלנית מיטל פנחסוב מסבירה איך עושים את זה טעים
פסטה ביתית מזוהה לרוב עם מכונה, אבל אפשר להגיע לתוצאה נהדרת בבית בלי להתאמץ. אבי ביטון מפרגן למסעדת פיאטו ברחובות ומכין פסטה פיצ'י
בטורו השבועי מבקר אבי ביטון במקדש הבשרים פונדק דה לוקס ומקל עליכם את החיים עם מתכון פטנט בהשראתו: נקניקיות עוף קלות להכנה שדורשות מכם רק מעבד מזון וניילון נצמד
הגשם שיגיע לכאן מחר הוא הזדמנות מושלמת לתבשיל סופריטו ירושלמי עם עוף ותפוחי אדמה בבישול ארוך. השף אסף סרי ממסעדת יודל'ה מסביר איך עושים את זה נכון
מסעדת גורדוס שמפורסמות במנות מוגזמות ומילקשייקים מושחתים מארחת את אבי ביטון, למנה משוגעת של המבורגר. בהשראתו, הוא מכין קציצות סלמון ביתיות
השף רוברט קלוגר פותח שולחן צפון אפריקאי עשיר בסוכה ומעניק מתכונים לצ'רשי, מרמומה, עסבנה, מרק דגים לקוסקוס ועוגיות כעכ לקינוח
פשטידת מעקוד, סיר של כרוב ממולא עם עוף ותפוחי אדמה וסלט סתוי של שומר ותפוזים - חן ואלון קורן מכינים ארוחה מפסקת כהלכתה ליום כיפור שתשאיר אתכם שבעים שעות ארוכות
רוצים להרגיש איטליה בלי להחתים דרכון? אבי ביטון מבקר במסעדה המופלאה בתל יצחק, ומכין בהשראתה מנת פסטה עם גרמולטה שתגרום לכם ללקק את האצבעות
הכי כיף לחזור הביתה מבית הספר לסיר קציצות. אורלי פלאי מכינה תבשיל קציצות אדמדמות ורכות עם שעועית לבנה שמגישים עם אורז לבן. שתפו את הילדים בהכנת הקציצות ותגלו שהן יהפכו להיות עבורם אפילו אטרקטיביות יותר
למי שמתגעגע לחורף מומלץ להדליק מזגן, לבשל תבשיל בשר ריחני וצבעוני לכל המשפחה מהמטבח הטריפוליטאי, ולהתענג מכל ביס
הזמן שמבלים עם הילדים בחופש הגדול הוא הזדמנות לחשוף אותם לטעמים חדשים - מנה אסיאתית של עוף, ירקות ואורז מרשת ג'פניקה
למעט פיצה ופסטה, המטבח האיטלקי העניק לנו את אחת מהמנות הכי טעימות ביקום, הריזוטו. איתי ביטון ממסעדת פאפאס מוסיף לו עניין עם כרישה, תרד ודג, והופך אותו לארוחה שלמה
כל אכלן בורקסים יודע שבשוק רמלה מסתתרת גרסה מושלמת של המאפה האהוב. אבי ביטון מבקר בשוק ומלמד אתכם להכין בבית בורקס מנגולד עם טריק
אוהבי הפריקסה האסלי יודעים, שאת הדבר האמיתי מוצאים בשוק רמלה. אבי ביטון מגיע לפרגן ומהנדס לכם מתכון
בגרסה האלג'יראית והחריפה הדג המוכר והאהוב מקבל טעמים אחרים לחלוטין. המאסטר שף אבי לוי מציג: דג הסלמון כפי שטרם הכרתם
כשחם ולא מתחשק לבשל, הפתרון הכי בטוח לארוחת צהריים מהירה הוא סלט קוסקוס עם בטטות. מסעדת נינה החדשה מת"א מפנקת במתכון
לא תמיד קל לשלב בתפריט של הילדים דגים. יוסף דנן מכין גראטן גבינות מיוחד בסגנון צרפתי-אלג'יראי, כזה שיגרום לילדים ולמבוגרים ללקק את האצבעות
תמיד חלמתם להכין קובה ביתי אבל אין לכם זמן? אבי ביטון מעניק מתכון בהשראת מסעדת נאג'י העיראקית ברמלה, רק עם קיצור דרך שלא יאלץ אתכם לגלגל
אבי ביטון מבקר אצל דילק, שמכינה את הבורקס הטורקי ששיגע בחודשים האחרונים את אזור המרכז. בהשראתה הוא מכין מאפה פילו במילוי תרד וגבינות
אביב משה נותן לנתח ההודו טוויסט מעניין עם טעמים של מעורב-ירושלמי, בזכות תבלינים כמו קארי וכמון ותוספת של כבדי עוף. תבשיל מהיר וקל להכנה שכל אחד יכול להכין
הפיצה האהובה הפכה לאורחת כמעט קבועה על שולחן החג הלבן, בגרסה סגולה ומשגעת שתוסיף הרבה צבע וטעם. בר הוורמוטים La cotta, במתכון לפיצת סלקים, מוצרלה וגבינת גורגונזולה
מעבר לבצקים הממכרים של המטבח התימני מסתתר עולם שלם של ניחוחות וטעמים. אבי ביטון מבקר במסעדת הבית התימני בבאר שבע ומבשל תבשיל בקר צבעוני ומתובל לסופ"ש
ארוחות החג מאחורינו וכעת אפשר לחזור לשגרה עתירת גלוטן וגם שפויה ובריאה יותר. הנה הצעד הראשון לשם: סלט בורגול עם אנשובי ויוגורט של מסעדת לוקה ולינו
בלי טיגונים וחצילים סופגי שמן, שמחה לוי חולקת את הגרסה הפשוטה ושפויה שלה למוסקה הבלקנית: שכבות של תפוחי אדמה ותבשיל בשר ברוטב עגבניות
לרוב מכינים את האסאדו בתנור או על המנגל, הפעם הנתח האהוב נכנס לתבשיל בסגנון איטלקי עם עגבניות, יין לבן וירקות שורש למנה עיקרית עשירה וחגיגית שאפשר גם להכין מראש
קובה פיסרה מזכירה בצורתה תקליט, וכוללת בשר לא רק במילוי אלא גם במעטפת. פנינה צבאג חושפת עוד נדבך טעים במטבח הכורדי
מנה אביבית שאפשר להכין לשולחן החג גם ברגע האחרון- נתחי סלמון צרובים על תבשיל מהיר של כרישה ויין לבן עם פולים ירוקים ופריכים. ויש גם טיפ למי שמעדיף להכין מראש
אם מכינים הכל מראש בינכם לבין ארוחה מחממת וטעימה תעמוד רק שקית של קטניות לשליפה מהפריזר. אורלי פלאי מלמדת טריק שבסופו מנת אורז, גרגירי חומוס ותרד
פברואר עוד רגע נגמר, ואתו החורף והתירוץ לזלילה משוללת כל רסן. אז מהרו והכינו כנפיים ברוטב צ'ילי, חלת בצל, קריספי תפוחי אדמה בשמנת חמוצה ופהיטה - ארוחת רטרו מושחתת של רשת עד העצם
בדיוק לרגעים בהם הרעב תוקף ומתחשק לטרוף את כל העולם, נולד המוקפץ. מסעדת אויאמה מקפיצה יחד אורז עם עוף, חזה אווז מעושן וירקות לארוחה שלמה ברגע