כתום היום: מוציאים את הדלעת מהמרק
השף עומר אבישר ממסעדת קלארו נותן טיפים לבחירת הדלעת הנכונה ועושה אתה שני קסמים: גראטן ים תיכוני בשילוב גבינת ג'יבנה וזעתר וממלא דלעת יפנית בתבשיל לחי עגל וירקות שורש
ביף בורגיניון לא חייב להיות תבשיל שלוקח שעות. עינב ברמן ממסעדת איטלקי מקומי מגישה תבשיל ירקות שורש, פטריות והמון חמאה, ומשאירה את הבשר בחוץ
אם מתחשק לכם תבשיל עם רוטב שמנגבים עם פרוסת חלה או לחם אחיד, לאבי ביטון יש את הפתרון - קדירת דגים שמכינים בתוך חצי שעה
מחפשים מתכון זריז לסוף השבוע שיחסוך לכם זמן והתעסקות? אבי ביטון מתקתק קדירת פרגיות טעימה ועסיסית עם עגבניות וזיתי קלמטה
תבשיל חורפי כהלכתו לא מוכרח לכלול בשר. אורלי פלאי ברונשטיין רוקח מירקות, עגבניות ועדשים תבשיל ארומטי עתיר ניחוחות בתוך פחות משעה שמתבקש להגיש עם ירקות שורש, פסטה או אורז
מחפשים מתכון לארוחה חמה שתפתח את השבוע ברגל ימין? אינס שילת ינאי מהבלוג תיק אוכל מכינה שוקי עוף מתובלים עם בורגול שתהפוך לאורחת קבועה בתפריט השבועי
בפרגון השבועי קופץ אבי ביטון למסעדת גוג'ו המופלאה ברחובות ויוצר מנת עוף מתובלת ועזת טעם, ברוח המטבח האתיופי