צלי ביין אדום ופירות יבשים
כשמארחים מומלץ לבחור מנות שניתן להכין מראש כמו צלי בקר חגיגי, הפעם מנתח כף עם יין אדום ופירות יבשים. רק הקפידו על צלייה ארוכה בחום נמוך ויש לכם מעדן אמיתי
כשמארחים מומלץ לבחור מנות שניתן להכין מראש כמו צלי בקר חגיגי, הפעם מנתח כף עם יין אדום ופירות יבשים. רק הקפידו על צלייה ארוכה בחום נמוך ויש לכם מעדן אמיתי
הם עשירים בטעם, פחות יקרים והם הולכים להפתיע אתכם בתקופת החגים. זה הזמן להכיר נתחים חדשים
עונת החגים לא שלמה בלי דג חגיגי למרכז השולחן- מגישים אמנון אפוי עם לימון כבוש ודלעת לטוויסט מרגש
מחפשים לשדרג קצת את הדג שלכם? אבי ביטון משדך לדג הסלמון הסטנדרטי רוטב אסיאתי של קרמל מיסו שמרים את המנה לגבהים חדשים
לצורת הגשה מעוררת השתאות מכין אבי ביטון מנה של סנדביץ' בלי לחם, העשוי משתי שכבות דג דניס ובתוכן מסתתר סלט תרד לימוני ורענן
אבי ביטון מכין טונה צרובה ומשדך אותה לסלט - ארוחה מושלמת לימי הקיץ הלוהטים
אבי ביטון מתקתק עבורכם קבב דגים ביתי ועסיסי על מצע קרם עגבניות, ממש כמו במסעדה. רק אל תשכחו להגיש עם טחינה
2 קילו מלח גס שעוטפים את דג הסלמון במהלך האפייה הופכים אותו לרך ועסיסי מאין כמוהו. אבי ביטון מעניק לכם את פטנט השנה לדג הכי אהוב בתנור
תרד, שעועית ובשר בבישול ארוך שממש נמסים בפה, הם המרכיבים שהופכים את הטבחה בסלק לתבשיל שמככב על שולחן השבת וקוצר מחמאות
דג הדניס העסיסי מקבל במתכון הזה קראסט של עור פריך, אליו משתדך רוטב מלא טעם של עגבניות שרי ושום, והשוס: הוא מוכן תוך פחות מ-10 דקות
אחת מהמנות המפורסמות ביותר במטבח המרוקאי היא הטנזייה, שבה לצד הבקר והתבלינים מתבשלים שפע של פירות יבשים ואגוזים. אלה מעניקים לה מתיקות ועושר טעמים, והופכים אותה לחגיגית ובלתי נשכחת
המנה המנצחת ליום העצמאות: סטייק אנטרקוט מבשר טרי ועסיסי עם רוטב צ'ימיצ'ורי ביתי שעשוי עם המון עשבי תיבול ומעשיר את טעמו של הסטייק
מנה חגיגית של טלה נימוח באפייה איטית, שאפשר לשים בערב בתנור והוא יהיה מוכן בבוקר, עם ירקות שורש ומעטפת של חרדל ודבש. מעדן אמיתי
חגיגת עצמאות בסגנון יווני: מתכננים מנגל בחיק הטבע? השף שאול בן אדרת מלמד כיצד צולים שיפודי בקר חגיגיים ואביביים עם מגוון ירקות ותיבול ים תיכוני
איך מחשבים את כמות הבשר לפי מספר הסועדים? כמה זמן אפשר להכין מראש? ואיזה נתח כדאי לבחור? ריכזנו עבורכם ארבעה כללי זהב לשיעזרו לכם בבחירת והכנת המנה העיקרית
לרוב מכינים את האסאדו בתנור או על המנגל, הפעם הנתח האהוב נכנס לתבשיל בסגנון איטלקי עם עגבניות, יין לבן וירקות שורש למנה עיקרית עשירה וחגיגית שאפשר גם להכין מראש
מנה אביבית שאפשר להכין לשולחן החג גם ברגע האחרון- נתחי סלמון צרובים על תבשיל מהיר של כרישה ויין לבן עם פולים ירוקים ופריכים. ויש גם טיפ למי שמעדיף להכין מראש