סופלאקי שפיץ צ'אך טרי של השף אבי שטייניץ
כבר התחלתם להכין את המנגל לחגיגות יום העצמאות? קבלו מתכון לסופלאקי - שיפוד נוסח יוון - במרינדה חמצמצה וטעימה
כבר התחלתם להכין את המנגל לחגיגות יום העצמאות? קבלו מתכון לסופלאקי - שיפוד נוסח יוון - במרינדה חמצמצה וטעימה
כשלא רוצים לקחת סיכונים בחג, בוחרים בנתח האוסובוקו כבסיס לתבשיל חגיגי. הארטישוק הירושלמי יחד עם הסלרי, השום ומיץ הלימון יוסיפו לו טעמים אביביים
פסח הוא שיא עונת הטלאים. כל מה שנתח טוב בשיא עונה צריך זה קצת תבלינים ושיזוף איטי בתנור. קריאות ההתפעלות בעקבות כתף הטלה הריחנית כבר יגיעו בילט אין
איך מחשבים את כמות הבשר לפי מספר הסועדים? כמה זמן אפשר להכין מראש? ואיזה נתח כדאי לבחור? ריכזנו עבורכם ארבעה כללי זהב לשיעזרו לכם בבחירת והכנת המנה העיקרית
לרוב מכינים את האסאדו בתנור או על המנגל, הפעם הנתח האהוב נכנס לתבשיל בסגנון איטלקי עם עגבניות, יין לבן וירקות שורש למנה עיקרית עשירה וחגיגית שאפשר גם להכין מראש