ויש גם מתכון: הטיפים הכי חשובים לבחירת דג טרי
השף נועם כהן מפישופ מראה בדיוק איך בוחרים דגים טריים וגם מכין מנה חגיגית של פילה ברוטב דלעת עם ירוקים מוקפצים כולל טיפ חשוב מאוד שבעזרתו תוכלו להכין את המנה מראש ולא להתעסק במטבח בזמן שכולם חוגגים
השף נועם כהן מפישופ מראה בדיוק איך בוחרים דגים טריים וגם מכין מנה חגיגית של פילה ברוטב דלעת עם ירוקים מוקפצים כולל טיפ חשוב מאוד שבעזרתו תוכלו להכין את המנה מראש ולא להתעסק במטבח בזמן שכולם חוגגים
אין לכם כוח למנגל? יש דרך לחגוג יום הולדת למדינה ועדיין ליהנות משפע של טעמים ומאווירה שמחה. שרונה מרקט משיקה את "השיפודיז" - מסעדת פופ-אפ שתיפתח ביום העצמאות בלבד, ובה תיהנו משיפודים מגוונים וארוחת "על האש" מענגת. גיא הוכמן היה ונפתח לו התיאבון. צפו
הקצב ואיש הבשר שגיא טריגר מהקצבייה והמעדנייה טריגר אנד בר בשרונה מרקט מסביר לכבוד יום העצמאות מהם הכללים לצלייה נכונה של נתחים שלמים על הגריל- מבחירת הבשר ועד הפריסה על הקרש וגם למה אתם ממש לא צריכים לפחד מהם רק בגלל שהם גדולים. להיפך, ההצלחה מובטחת
לא חייבים להתחכם עם עוגות כשרות לפסח, אפשר לשחק אותה בקינוח מרשים בז'אנר אחר לחלוטין - קינוח אגסים מבושלים ביין של ישראל אהרוני
האביב זו שיאה של עונת הארטישוק, בין אם תבחרו למלא את התחתיות בבשר ולבשל ברוטב חמצמץ, להגיש כאנטיפסטי או כחלק מקדירה חגיגית, ככה תבחרו את היפים ביותר אצל הירקן וגם תקלפו אותו בקלות
אפרת אנזל מכניסה אסתטיקה וטעם במנה העיקרית של שולחן החג, ומגישה לליל הסדר קדירת בשר מפוצצת בירוקים טריים. התוצאה היא בשר שנמס בפה עטוף ברוטב מושלם