בחזרה לאוסטרו-הונגריה: שף דניאל זך מכה שורשים
ההחלטה של דניאל זך, שף כרמלה בנחלה בתל אביב, לשלב בתפריט אוכל אוסטרו-הונגרי, נעוצה היטב בשורשי ההיסטוריה. עכשיו הוא מציע הזדמנות קולינרית למסע בזמן
במדור החדש: חדרוכל, מפשפשים עופר ורדי ואסי חיים במתכוני העבר של הקיבוצים. הפעם - על עוגת הגבינה שחירחרה ריב בין יקום וגעש
ערב חג ההודיה מהווה עבור אמריקאים חגיגה סביב הודו אחד וענק. הכירו את ההיסטוריה של מאכלי חג ההודיה וקבלו מתכון היישר משגרירות ארה"ב
השפית המקסיקנית אולגה פריאס הגיעה לישראל כדי להסביר לכם שאוכל מקסיקני לא חייב להיות פאסט פוד חד גוני אלא מסע בזמן אל תרבות המאיה העתיקה