רואים כפול: התרמיל שמבשר את בוא האביב
זה לא במקרה שבהרבה ממנות החג המסורתיות תוכלו למצוא את הפול. סיפורה של אחת מהקטניות הראשונות שבני האדם למדו ללקט מהטבע שנמצאת בשיאו בעונה האביב
זה לא במקרה שבהרבה ממנות החג המסורתיות תוכלו למצוא את הפול. סיפורה של אחת מהקטניות הראשונות שבני האדם למדו ללקט מהטבע שנמצאת בשיאו בעונה האביב
קטנות, מתוקות, ממולאות בקרם ומכוסות ברוטב שוקולד סמיך, פחזניות הן התגלמות האושר. עז תלם מספר איך הגיעו לנו לשולחן
מי אמר שעוגיות ממולאות צריכות להיות דווקא בצורת אוזן? עז תלם סוקר אלטרנטיבות של עוגיות מזרחיות במילויים טעימים
הוא אחד מסמליה שלך צרפת, נמצא בשיאו רק שעות ספורות, נאפה מקמח מיוחד עם מעט גלוטן ולפי החוק הצרפתי אסור להוסיף לו משפרי אפייה. כל מה שרציתם לדעת על הבאגט
הוא שחקן חשוב בליווי הארוחה כבר אלפי שנים, וכבר בתקופה הרומאית נהנו הסועדים מטעמו החריף והדומיננטי. סיפורו של גרגיר החרדל
בעוד שבישראל יחגגו את הוולנטיינס שחל השבוע עם שוקולד סטנדרטי, ברחבי העולם יצויין חג האהבה עם מאכלים מוזרים במיוחד, שנחשבים כמעוררי תאווה
בין ירקות החורף שזמינים בשפע בימים אלו תוכלו למצוא גם ירק צנוע אבל טעים השומר, שמתאפיין בטעם אניסי עדין שישדרג תבשילים ומרקים חורפיים
את תמצית המטבח האסיאתי אפשר לזקק לרוטב אחד, כהה עמוק ומלא טעמים: רוטב סויה. הגיע הזמן לעשות סדר ולהבין למה יש פערים כל כך גדולים בין הרטבים השונים, איך להימנע מחיקויים ומה ההבדלים בין הסוגים השונים?
בניגוד למה שנהוג לחשוב המקור שלו ככל הנראה בכלל לא ספרדי ולא מקסיקני ומה שמייחד אותו הוא שימוש במגוון פלפלים חריפים. סיפורו של תבשיל החורף האולטימטיבי, צ'ילי קון קרנה