משהו מבעבע
גיא גיסר יצא לבדוק בחנות יין את מגמות השוק לקראת חגיגות השנה החדשה
גיא גיסר יצא לבדוק בחנות יין את מגמות השוק לקראת חגיגות השנה החדשה
גיא גיסר חושש למצוא עצמו בלשכת התעסוקה בעקבות הרובוט-ברמן החדש, אבל מתנחם בזהב של 'אבסולוט בלינג-בלינג'. יש גם פסטיבל בירות ביתיות וויסקי מפקיסטן
לא רק הכרמים, גם שוק היין נכנס לתרדמת חורף. הייננים דווקא מרוצים מכך שהישראלי מבין יותר מה מוזגים לו ומוכן לשלם יותר על בקבוק
כשהוא מלהג על יין קשה שלא להיסחף אחריו. ברי ססלוב מחלוצי מדריכי היין בארץ, מתמסר להרחבת היקב ושבוע הבא יעביר את הקורס האחרון בהדרכתו. את הבת רוני הוא מכשיר כיורשת
יצרני הוודקה המסורתיים מתנגדים לחידושים כמו הוספת ענבים או מייפל. הדבר עלול לגרום למשבר סחר חמור בין אירופה לארה"ב
חגיגות הבוז'ולה הן מגוחכות והיין בכלל צעיר ולא טעים. שני ארז שתתה כדי לשכוח (את הצרפתית שלה)
יש מצב שהמחאה מעולם לא הייתה כיפית יותר. ת"א יוצאת נגד הצעת החוק של רוחמה אברהם בדילים של אלכוהול החל מ-2 בלילה. נו מה
מוזיאון חדש יציג מהדורות מיוחדות וסוגים שונים של וודקה מתקופות שונות, ויבחן את התרבות שנבנתה סביב המשקה הסובייטי
בתקופה שכיהן הנשיא הצרפתי כראש עיר האורות, אסף כ-5,000 בקבוקי יין יקר, עימם נהג להנעים את זמנם של אורחיו המפונקים
זו הפעם שלישית שמתפרסם מדריך היינות השנתי של דניאל רוגוב. בספרון בשפה האנגלית מידע מקיף ועדכני אודות היקבים בארץ וטעימות של מעל ל-1800 יינות - את כולם טעם ודירג רוגוב
לכבוד הבציר חבר יקב האלה ל-3 שפים שרקחו מנות שהותאמו במיוחד ליינות היקב. את התוצאה תוכלו לטעום במסעדות 'לילית', 'פנגיאה' ו'ברקרולה'
כשנאדים חורי החל לייצר בירה ליד רמאללה הוא לא חשב שהיא תיתקע במחסומים. אחרי שהמפעל כמעט נסגר הוא שב לאחרונה לשווק בהצלחה את 'בירה טייבה' המוצלחת. לחוסר פרגון הוא כבר התרגל
גיא גיסר קצת מקנא בברמן האנגלי המצליחן, ג'יימס פים שכמו כל הברמנים חלם בגדול, אבל גם הגשים. הכל על המשקה שהמציא וכבר הפך לשם דבר - Pimm's no. 1
ה'נורמן' בתל אביב חוגג שלוש שנים ולכבוד המאורע מציע ערק בשקל שלושה ימים ברצף. ב'כנאפה' מפתים עם ערק תוצרת בית יקר יותר
לפעמים באמת לא ברור איך עובד הראש היהודי ואיך אין לנו פה ליקר תפוזים ראוי. גיא גיסר מתבאס בשביל תפוזי הג'אפה ובלב כבד עושה כבוד לקוואנטרו ולמרגריטה הראשונה
אם אתם לא במקלט אין סיבה שלא תנהגו כמו בוגרט, שלא התבייש להתפנן על 'ויילד טרקי' במלחמה. הוויסקי בורבון הזה לא יכול להתחרות בוויסקי איכותי, אבל יש לו כבוד
בקרוב יימכרו יינות יקב האלה גם באיטליה ובצרפת. עד כה יוצאו היינות לארה"ב, קנדה, אנגליה ושווייץ
הוא היה פיראט מוכשר ועולץ שהפך למושל ג'מייקה וזכה למותג רום משלו. גיא גיסר מוריד את הרטייה בפני קפטן מורגן
בחנויות דרך היין יושבים יחד עם יוגב מיקב בנימינה לטעימות של קדרות בשר מ"פויקה" היפואית
רומני, הונגרי וסלובני ישבו ושתו תזקיק שזיפים. הרומני שתה צויקה, ההונגרי לגם פאלינקה ומה שתה הסלובני? גיא גיסר נזכר בניקו שלימד אותו מה זאת אהבה לאלכוהול
יקב "לה טרה פרומסה" בין קרית גת ואשקלון מזמין אתכם בסופ"ש לטעימות מיינות הבוטיק ולארוחה איטלקית-קוצ'ינית
לכבוד שבועות מתקיימות בסופ"ש חגיגות יינות וגבינות. בחיפה יהיו הרצאות, סדנאות וטעימות ויקב כרמי יוסף יעשה כבוד לגבינות של חוות הבאפלו
בית ספר למנהל עסקים מקים קתדרה, אשר תחקור את המשקה הצרפתי. המועמד לניהול המוסד צריך להיות בעל מוניטין במחקר היין
אם הרצאות על אלכוהול היו קורס חובה באוניברסיטה, החיים היו הרבה יותר יפים. בינתיים אפשר לשמוע אותן בברים, כולל דוגמאות
לבשל עם בירה זה טעים וזול יותר מבישול עם יין. קחו כמה טיפים ותתחילו עם קינוח של פירות בבלילת בירה
יין אוהב לא רק בשר אלא גם ירקות. יקב ססלוב שזכה לאחרונה בתחרות אשכול הזהב, מפנק אתכם במתכונים צמחוניים עם יין
בירה לא אוהבת אור, צריך לדעת איך למזוג אותה לכוס הנכונה וגם הטמפרטורה משחקת תפקיד בייחוד אם אתם אוסטרלים, אמריקאים או גרמנים. כתבה שביעית
אם הבירה שהכנתם התקלקלה והיינו בימי הביניים היו שורפים אתכם בכיכר העיר. עובדות ותככים בהיסטוריה של הבירה מימי הביניים ועד היום - כתבה חמישית בסדרה
טעימות יין מסדרת "תבור אדמה" יחד עם מטעמים של "דיאנא" מנצרת הם סיבה טובה לקפוץ היום לחגיגה של יקב תבור. גם ביקב כרמי יוסף יש יום פתוח
יצרני הבירה הראשונים גילו אותה במקרה לפני כ-9000 שנה וחשבו שהיא באה מהאלים - ההיסטוריה של הבירה. כתבה רביעית בסדרה
לפלרטט קלות עם הברמן, תוך כדי הזמנת מים מינרליים ונשנוש בוטנים אמריקאיים? - גיא גיסר עם חוקי הבר של המין היפה
גיא גיסר סוקר את השפעת האלכוהול על נשים מול גברים ומחווה דעתו על גברים שממסטלים את הדייטים שלהם
גיא גיסר מכריז שהייגר מת או לפחות יורד מגדולתו. שלום, חבר
ולא רק שם. רשימה קצרה של כמה מהיינות היותר טובים שתוכלו למצוא על המדף בימים אלה
האם הברמן הטוב ביותר הוא זה שמכין את הקוקטייל הכי מגניב? גיא גיסר מאחל הצלחה למתמודד הישראלי בתחרות של 'פינלנדיה', אבל מזכיר לכם שזו עוד "תחרות קוקטיילים" ולא תחרות "ברמנים"
יוון היא לא חיפה, ומתיאוס זה לא יין טוב, אבל לפורטוגל יש דברים הרבה יותר טובים להציע. הנה כמה מהם