שותים עראק עם סטייל
מי אמר שעראק שותים רק בקיץ? הברמן מוש בונדיק מהסושיאל קלאב בתל אביב מנדב כמה מתכוני קוקטיילים עם חלב האריות - לערב הסילבסטר, אבל לא רק
מי אמר שעראק שותים רק בקיץ? הברמן מוש בונדיק מהסושיאל קלאב בתל אביב מנדב כמה מתכוני קוקטיילים עם חלב האריות - לערב הסילבסטר, אבל לא רק
לקראת מסיבות הסילבסטר לגם אבי אפרתי מבעבעים בכל הרמות, מארצות מוצא שונות ובקשת מחירים שונה - מקאוות בסיסיות ועד שמפניות יוקרתיות
אבי אפרתי טועם את יינות פול מאס מדרום-מערב צרפת, שבאחרונה החלו להגיע ארצה. רובם ככולם בטווח המחירים הבינוני, עם שמחת חיים ואיפוק מבורך
מיינות שמספקים הרבה שמחה במעט כסף ועד לטעמים מורכבים ומרשימים - אבי אפרתי לוגם יינות מהאזורים הכפריים של דרום צרפת
אבי אפרתי טועם יינות סירה הרריים מסדרות מיוחסות של יקבי רמת הגולן ובנימינה ויוצא מרוצה. לרוב
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב פסגות ויקב פלם ומוצא יינות עם אחד עם תמורה טובה לכסף, וכן יינות עולם ישן מורכבים ואלגנטיים במיוחד
אבי אפרתי טועם את יינות פאוסטינו הספרדיים מריוחה ומוצא עומק, רכות ואופי, לקראת החורף
אבי אפרתי טועם את יינות יקב לוינסון ומיה לוצ'ה ומפרגן לכוח העולה החדש של הייננות הישראלית
אבי אפרתי טועם את היינות הספרדיים של קבוצת גונזלס בייאס ומוצא את יין הבית שלו ברוניה קריאנזה 2008
לרגל פתיחת האוקטוברפסט, החודש הכי שיכור בגרמניה, הכירו את המשקה השלישי הכי פופולרי בעולם: הבירה, שכיף לשתות ליד הנקניקיות שמתאימות לה
אדומי או לבנים, זולים או מושחתים - אבי אפרתי ממליץ על 12 יינות שילוו את ארוחת ראש השנה בצורה המושלמת
אבי אפרתי טועם את יינות עמק האלה ורמת הגולן ומוצא בהם רבים מוצלחים, ביניהם ירדן קצרין 2008, יין היוקרה של יקבי רמת הגולן
יקבי ויתקין ורקנאטי עושים נפלאות ביינות החדשים שהוציאו לאחרונה עם בקבוקים אקסקלוסיביים לצד יינות בתמורה מעולה לתמחור בינוני
אבי אפרתי טועם יינות פינו נואר ושרדונה קלאסיים מבורגון ומוצא שלפעמים שווה לשלם את המחיר על יינות מצוינים
שני אדומים ושני לבנים לוגם אבי אפרתי ומוצא בקבוק עם תמורה נפלאה למחירו וגם אחד לבן מהמוצלחים שהוציאה השנה התעשייה
הנפגעת העיקירות מהעלאת המס על הבירה היא תעשיית מבשלות הבוטיק המלבלבת, שהגזירות החדשות עשויות לפגוע בה משמעותית
אבי אפרתי טועם יינות לבנים משני יקבים צרפתיים נחשבים ומכתיר את הלגימה כטובה ביותר שהיתה לו בזמן האחרון
אחרי שהתרגלתם לבקבוקי הקאווה בכל מקום ולבירות מיוחדות מהחבית, הקיץ מגיע למסעדות טרנד חדש - למברוסקו הנמזג מחבית
הקוקטייל הקלאסי הוותיק, ג'ין&טוניק מתרענן בתוספת לא שגרתית של עשבי תיבול ומלפפון. אריאל לייזגולד משקשק
מיקב שגרתי למדי, הפך יקב אמפורה לכזה שאיכויותיו אינן מוטלות בספק. אבי אפרתי לוגם ארבעה יינות חדשים שמביאים אותו לסיפוק
פתחתם בקבוק קאווה ואתם לא יודעים מה לעשות עם השארית? סוגרים בפקק ומכינים למחרת בבוקר קוקטיילים מבעבעים ומתקתקים
קוקטייל קר ומרענן הוא שיקפיץ לכם את החג. במדור חדש ואלכוהולי משקשק אריאל לייזגולד פינה קולדה חלבי ואקזוטי
לרגל חג הגבינות המתקרב, אבי אפרתי לוגם מבחר יינות מקומיים ומיובאים, מכל הסוגים כדי שתדעו מה להתאים לגבינה שלכם. היכונו לחגיגה לבנה לשבועות
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב פרונוטו האיטלקי ומוצא מבחר יינות טובים מאוד ועד מצוינים, בכל קטגוריות המחיר. כדאי להכיר
אבי אפרתי לוגם עוד אדומים ישראליים, מתענג על הקריניאן של ויתקין ומתפעם מ"הסדרה הים תיכונית" החדשה של יקב רקנאטי
אבי אפרתי טועם אדומים ישראליים מתוני תמחור שיצאו לאחרונה ומסמן את להיטי ה-VALUE FOR MONEY של האביב
אבי אפרתי טועם יינות חדשים של יקב הרי גליל ויקב יפו ומוצא שרדונה אחד מוצלח ואת "גליל אלון 2009" פצצה מתקתקת של תמורה לכסף
אבי אפרתי לוגם שישה יינות של יקבי בנימינה ומוצא יינות פשוטים שיכולים ללוות ארוחות קלות ולא מחייבות
אבי אפרתי לוגם חמישה אדומים מיקבי בוטיק מקומיים שמספקים, כל אחד בדרכו ובקטגוריה שלו, הנאה אמיתית
לקראת תערוכת Israwinexpo שתתקיים בשבוע הבא, אבי אפרתי טועם 8 יינות של יקבי בוטיק ישראליים
אבי אפרתי לוגם חמישה יינות פינו נואר ברמות שונות ובמחירים שמתחילים ב-65 שקלים ומגיעים עד 425 שקלים
אווירה צרפתית, טאפאסים וגם שתה כפי יכולתך - שלושה ברים חדשים נפתחו בתל אביב
שני לבנים מצפון איטליה וגרמניה, ושלושה אדומים מצרפת ומספרד מוכיחים את עצמם בטווח המחירים של 90 עד 130 שקלים. אבי אפרתי לוגם וממליץ