המבעבעים המומלצים למסיבות סילבסטר
מ-53 ועד 695 שקלים. אבי אפרתי ממליץ על המבעבעים הכי שווים לחגיגות הסילבסטר
מ-53 ועד 695 שקלים. אבי אפרתי ממליץ על המבעבעים הכי שווים לחגיגות הסילבסטר
בטעימת השבוע לוגם אבי אפרתי יחמישה יינות ישראלים המייצגים פן יומיומי וסימפטי של התעשייה המקומית
הטעימה השבועית מתמקדת באזור בורגון, שם מוצא אבי אפרתי יינות לבנים מענגים ובהם אף כאלה שיתפקדו נהדר בארוחות מורכבות של חורף
טעימת השבוע ממחישה בבירור את ההבדל הסגנוני בין טעימות יינות עולם ישן לחדש. אבי אפרתי לוגם את החדשים של יקב צ'ילאג, אדיר וטפרברג
אבי אפרתי טעם את היינות החדשים של יקב מדבר ומתפעל מגישה ייחודית של יקב שחושב מחוץ לקופסא ומספק יינות מקומיים ראויים מאד
אבי אפרתי לוגם את ששת היינות החדשים ווהכשרים של יקב ברבדו כרמי יוסף ומגלה יינות רוזה ושיראז מאכזבים וקופאז' איכותי במיוחד שידבר לאוהבי יינות מהזן המוחצן
טעימת השבוע מתמקדת באוסטרליה, שם מוצא אבי אפרתי את יקב קלסקי המציע יינות יוקרה מוחצנים ברמה גבוהה
אבי אפרתי לוגם את יינות איב קווירון מצפון עמק הרון ומגלה יינות טובים עד מצוינים שנותנים תמורה נפלאה לכסף
התחרות המתפתחת בשוק הקפה עם כניסת קופיקס מעלה על סדר היום גם את סוגיית מחירי היין - למה אנחנו ממשיכים לשלם מחירים מופקעים על היין הכי זול בתפריט?
אבי אפרתי לוגם את היינות החדשים של יקבי ברקן ואמפורה, אבל אינו רווה מהם נחת כלל ועיקר. חלקם לוקים בחנפנות מוגזמת, האחרים - בתמחור מופרך עד הזוי
12 שנים בילה יובל סופר בברים סקסיים בניו יורק ולוס אנג'לס, במהלכן חקר את עולם האלכוהול והקוקטיילים. כעת הוא חזר כדי להפיץ את בשורת הבר-שף בישראל
מה שעד לא מזמן היה קשה במיוחד הרכבת רשימת יינות מקומיים מומלצים לחגים הפך השנה למשימה מענגת. אבי אפרתי אסף המון יינות טובים באמת, שכדאי ללגום בארוחות החג
אבי אפרתי לוגם שישה יינות ישראליים חדשים, מיקבי כרמל, דלתון ופלם, ומייחל לכך, שכל סקירות היין המקומי ייראו כמו זו של השבוע
אבי אפרתי לוגם את החדשים של יקבי בנימינה, ויתקין ומונטיפיורי, ומוצא ביניהם כמה יינות ים תיכוניים מקסימים, שמתאימים לאקלים ולאוכל שלנו. אלה היינות שאנחנו צריכים לשתות כאן
תשכחו מכל מה שאתם מכירים על יין. אבי אפרתי לוגם את יינות יקב סימצ'יץ' מסלובניה ומתרגש לגלות יינות מרתקים ומקוריים, שמספקים תמורה נהדרת לכסף
לבעלי מסעדת האחים, יותם ואסף דוקטור, נמאס ממחירי האלכוהול המופקעים במסעדות. שלוש פעמים בשבוע מקיימים שם ערבים במהלכם מורידים את מחירי המשקאות לרצפה
אבי אפרתי לוגם את הלבנים החדשים של יקב צ'ילאג, ואת יינות אסמבלאז' החדשים של ברקן. הראשונים מתגלים כסימפטיים, השניים קצת פחות
אבי אפרתי חזר מסופשבוע מופלא באלזס, שכולו יינות לבנים מרהיבים, והוא מדווח מהשטח
אבי אפרתי טועם קלאסיקה צרפתית: יינות סוביניון בלאן מצוינים, של הנרי בורז'ואה מעמק הלואר, בקשת מחירים מגוונת
יינות לבנים מהנגב? לא, זו לא טעות. אבי אפרתי מסמן את אחת ההתרחשויות היותר מרעננות בעולם היין המקומי יקב מדבר
אבי אפרתי טועם את יינות קאטנה זפאטה מארגנטינה, ומגלה בקבוקים זולים, המספקים תמורה ראויה, לצד יינות עולם חדש יוקרתיים ומרשימים
מה עוד יכניסו לקוקטיילים שלנו? שומן אווז, ציר בקר, בורשט, סינטה מעושנת וחמאה מזוקקת כבר משוקשקים בבארים בחדווה. "היום צריך לשדרג הכל", אומר השף גיא גמזו
יש אוכל שמתאים ליין יותר מזה של שבועות? אבי אפרתי לגם כמה יינות מקסימים במיוחד, והוא ממליץ עליהם כליווי מושלם למאכלי הגבינות בחג
אבי אפרתי לוגם את יינות הבארון ריקזולי מטוסקנה, ומוצא יינות קיאנטי בסיסיים, מורכבים, וגם סוס מנצח אחד: קיאנטי קלסיקו ברוליו 2010
היכונו לטעימה מלבבת במיוחד: אבי אפרתי לגם שרדונה, שאבלי, רוזה ועוד כוכבים מבורגונדי, וחזר עם ציונים טובים עד מצוינים
זה כולה מנגל, עם כנפיים, שיפוד פרגית וקבבים. אבי אפרתי בחר יינות מקומיים ומיובאים, במחירים מתונים במיוחד, שמתאימים לחגיגה נטולת יומרה
הפאסון של אנשי היין מפחיד אתכם? אין שום סיבה. הייננית רוני ססלוב מספרת על כמה עקרונות בסיסיים, שאחרי הפנמתם, גם אתם תוכלו לדעת בקלות איזה יין אתם אוהבים
אבי אפרתי ממליץ על 20 יינות מקומיים מכל הסוגים, בכל קטגוריות המחיר, שיתאימו לליל הסדר ולארוחות החג מ-42 ועד 260 שקלים
אבי אפרתי טועם יינות ישראליים במחירים פעוטים, ושמח למצוא לא מעט פנינים בזול
אבי אפרתי לוגם 5 סוגי אדומים מקומיים, מיקבי טוליפ, הרי גליל וססלוב, ומוצא יינות המספקים תמורה טובה לכסף
לקראת משתאות העדלאידע לוגם אבי אפרתי יינות מחוזקים, מתוקים ועתירי אלכוהול - שרי ופורט - ומגלה אוצרות נהדרים
אבי אפרתי טועם את החדשים של שני היקבים ומאתר שרדונה מצוין, סירה ראוי ובלנד קברנה-מרלו נחמד
אבי אפרתי לוגם יינות מיקב טומאסי האיטלקי, ומגלה שני אדומים מדרג הביניים, שיכולים לשמש בקלות כיין הבית אצל שתיינים מנוסים
ארבעה יקבים ישראלים שחררו באחרונה יינות דגל אדומים. אבי אפרתי טעם את כולם, התרשם מאדיר ומכרמל, נהנה מברקן והתאכזב קלות מיקב מוני
אבי אפרתי טועם השבוע יינות שאפוטייה מעמק הרון, שהתאמתם לאוכל אופטימלית, והם מספקים תמורה טובה עד מצוינת לכסף