סקירה עם בועות: המבעבעים המומלצים לסילבסטר 2018
ממבעבע פשוט, שמגישים עם קרח, ב-30 שקלים בלבד, ועד שמפניות מפונפנות ויקרות. אבי אפרתי חלץ פקקים רבים ממבעבעים מכל העולם ומביא את מומלצי וואלה! לסילבסטר 2018. סקירה עם בועות.
ממבעבע פשוט, שמגישים עם קרח, ב-30 שקלים בלבד, ועד שמפניות מפונפנות ויקרות. אבי אפרתי חלץ פקקים רבים ממבעבעים מכל העולם ומביא את מומלצי וואלה! לסילבסטר 2018. סקירה עם בועות.
האיכויות של יקב ספרה נוכחות גם בבציר 2016, שבולטת בו פירותיות וארומטיות מעודנת. תענוג לשתות יינות של יקב שנאמן לדרכו
מחקר שנערך באוניברסיטת טקסס גילה שלכלי ממנו אנחנו שותים את המשקה המבעבע והחגיגי יש השפעה על הטעם שלו, ושככל שהוא יותר מבעבע הוא פחות טעים. המסקנה: שמפניה שותים רק בכוסות זכוכית (עם עדיפות לקריסטל)
השבוע בטעימה שבעה יינות גרמניים משני יקבים מאיזור פפאלץ (Pfalz) בתמחור מתון
מחקר גילה כי כשאנחנו שותים אלכוהול אנחנו מתחלקים לארבע קבוצות - על פי ארבע דמויות מפורסמות: המינגוויי, מרי פופינס, הפרופסור המטורף ומיסטר הייד. כך תוכלו לגלות איזה סוג אתם
בלגימה השבועית טועם אבי אפרתי את היינות החדשים של יקב גבעות ומסמן את המוצלחים שבהם
אבי אפרתי טועם את יינות יזרעאל ורקנאטי ומסמן שתי יציאות מלבבות: פט נאט של יזרעאל וביתוני של רקנאטי
אבי אפרתי טועם את יינות San Marzano Cantine מחבל הארץ פוליה שבדרום איטליה
משקאות אלכוהולים יכולים להיות משמינים, יקרים מאוד ואפילו מסוכנים, ולכן חשוב לדעת ממה כדאי להימנע. ממוחיטו, דרך לונג איילנד אייס טי ועד בירות מהחבית - המדריך המלא לשתייה נכונה בפאבים
בלגימה השבועית בוחן אבי אפרתי את החדשים של יקב בנימינה, ומאתר יין מצוין שניתן לקנות ממנו 5 בקבוקים במחיר 100 שקלים
מה תלגמו בחג, את היין הישראלי הכי משתלם מתחת ל-100 שקלים, או היין שיעניק לכם חוויה דרום צרפתית אמיתית? אבי אפרתי מגיש לכם את 13 היינות הישראלים הכי מומלצים לארוחת ראש השנה תשע"ח
שני כימאים גילו כי הוספת כמות קטנה של מים (או קרח, כמובן), משפרת את הארומה של המשקה. מסתבר שזה יעזור גם לעראק שלכם
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב הבוטיק הישראלי פלדשטיין שמציע יינות מוצלחים מאד
אבי אפרתי לוגם את הלבנים המעט של יקב מרקוס מוליטור מעמק המוזל בגרמניה ומסמן את המצוינים שבהם
אבי אפרתי לוגם את החדשים והחביבים של יקב אבידן בהם גם בקבוק יין אחד שהתעלה על כל השאר
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב הבוטיק האיכותי ויתקין, החל מרוזה קיצי ומצוין, דרך לבן יבש ים תיכוני מורכב, ועד יין אדום שאפשר לשתות גם בקיץ
אבי אפרתי מתענג על יינות יקב Carm מפורטוגל, שמלאים באיכות, אופי וייחוד ומומלצים למי שמחפשים לצאת מהקופסה
אבי אפרתי לוגם את היינות של יקב קובננט ויין אחד מבעבע של כרמל ומסמן את הנבחרים שבהם
בטעימת השבוע לוגם אבי אפרתי יינות מלנגדוק צרפת, שמעניקים תמורה נהדרת לכסף וכוללים יינות אדומים שאידיאלי להגיש בטמפרטורות קרירות
אבי אפרתי לוגם את הלבנים החדשים של יקבי כרמי יוסף ומדבר, מיין קליל לפיקניק ועד יין עם עומק שמתאים לצד פירות ים או צלעות
אבי אפרתי טועם את יינות פול ז'אבולה אינה מדרום צרפת, מאתר את הטובים שלהם ומסמן יין לבן שהוא מופת של תמורה ל-65 שקלים
אבי אפרתי לוגם שבעה יינות חדשים מהרי גליל ופסגות ומוצא את היין הישראלי המשתלם ביותר על המדף בחנויות
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב ירושלים המתחדש, ושמח לגלות שהמהפיכה שעברה עליו באה לידי ביטוי בטעמי היין
אבי אפרתי לוגם את היינות הים תיכוניים של יקב רקנאטי ומגלה ביניהם את אחד מיינות הקיץ הכי שווים על המדף
יותר קל לעשות יינות טובים יקרים מאשר ליצור יינות בסיס מוצלחים. כל היינות בלגימה הזו של יקבי כרמל יספקו בגדול את הסחורה ללגימת יומיום כיפית בתקופה החמה
מיין של 3 ב-100 ועד לבקבוק במחיר 200 שקלים - אבי אפרתי מעניק לכם את הסקירה המלאה והמקיפה ליינות משובחים שישדרגו את ארוחת החג
האביב בפתח, תירוץ מצוין ללגימה מהיינות החדשים של יקבי עמק יזרעאל ויקב אמפורה
"עולם הבירה", גוף אמריקאי המורכב מרשת פאבים, מחפש אחר אדם שיסייר בארצות הברית, ישתה בירה, יצייץ, יצלם ויכתוב על כך. איפה מגישים מועמדות?
אבי אפרתי לוגם את החדשים של יקב טוליפ ודלתון ומגלה יינות לסוגים שונים של אנשים מיין לאוהבי הטעם המתקתק ועד יין עילאי שנותן תמורה לכסף
אבי אפרתי לוגם את היינות החדשים של יקבי תבור ופסגות, שניהם יקבים ותיקים שנמצאים בעיצומם של תהליכי שינוי חיוביים ומשמחים
אבי אפרתי טועם שישה יינות של יקב לואיס פליפה אדוארדס הצ'יליאני, שמספקים תמורה טובה לכסף
למרות השקעה בשיווק ונוכחות מאסיבית בסופרמרקטים, אבי אפרתי לא מתרשם מהיינות החדשים של יקב ברקן. אין בהם ייחוד, אנינות או שאיפה כלשהי למצוינות
השבוע טועם אבי אפרתי יינות מיקב הבוטיק סלוקיה שבקצרין, שני לבנים ושלושה אדומים, בעלי סגנונות שונים, מתקין ובנאלי ועד מפתיע ורב קסם. יש יינות מוצלחים בסלוקיה, צריך רק לדעת על איזה מהם לשים יד
אבי אפרתי בוחן שבעה יינות מיקב פלנטה שבסיציליה, החל מיינות מסורתיים, דרך מודרנים וכאלו שעושים שילוב טוב בין ישן לחדש. יותר משווה לשים ליקב הזה, שמביא טעמים וניחוחות מסוג שפחות רגילים ללגום כאן
אבי אפרתי מוזג את איטליה לכוס ודוגם את היינות החדשים תוצרת רופינו מטוסקנה