בין גידי גוב לענת עצמון
אם הביסטרו מצליח, למה שלא לפתוח לידו אח צמוד ובלייני? כך נפתח לו הבר לובי 99 בתל אביב
אם הביסטרו מצליח, למה שלא לפתוח לידו אח צמוד ובלייני? כך נפתח לו הבר לובי 99 בתל אביב
נראה שהטרנד החדש הוא שאת ההמבורגר אוכלים בביסים קטנים. כך נראה מהמזללה החדשה בתל אביב
השף ניצן רז כבר לא מגלגל רק סושי אלא גם לש בצק. בקרוב הוא עומד לפתוח מסעדה איטלקית חדשה בתל אביב
הבועה התל אביבית שוב מתנפצת והפעם עם שלוחות של מסעדות כמו מוזס וג'ירף בסינמה סיטי בראשון לציון
מעדניה מפנקת מבית היוצר של המסעדות אדום ולבן בירושלים פותחת סניף שני ומאיימת לכבוש את הקיבה הכשרה
לעולים לירושלים בסוף השבוע צפויה התקפה קולינרית ומשתלמת מכיוון המסעדות השוות בעיר
אם מסתכסכים עם טורקיה, אז לפחות נקרב אותה אלינו. מאפייה חדשה ביהוד מצליחה להביא את הריח המוכר עד למרכז
מנה שטרום וקרן פלס חוברים לפתיחת פיצרייה חדשה בדרום תל אביב. רק אל תחנו עם פז'ו 92 על המדרכה
במקום בו עמדה המסעדה הוותיקה מטרופוליס, עומד להפתח סניף נוסף של המבורגריית וולפנייטס
מסעדת הבשרים NG חוגגת שש שנים ומקיימת מדי יום ראשון ארוחות שחיתות בלי סכו"ם
חומרי גלם אורגנים ומוצרים אקולוגים מתאגדים תחת גג אחד במרכז שפיים. למי שרוצה יש גם שייק סולארי
'דיזנגוף 99' בתל אביב, סלב לשעבר, ינסה להוסיף עוד כוכב (מישלן) לרזומה - ביסטרו צרפתי ובר שכונתי נפתחים בו בימים אלה ממש
לכבוד תלמידים שבשבילם ה-1 בספטמבר הוא יום דיכאון, החליטו בגלידריית אייסברג לחלק גביע גלידה מתנה
למסעדת סטפן בראון הוותיקה נוספה מזללת אקספרס. בדיוק לאלה שחמדו קבב בפיתה או המבורגר ב-2 לפנות בוקר
שוק הכרמל סוגר את הבאסטות מאוחר ומאפשר לקנות ירקות ולנגב חומוס גם בשעה 23:00. הכל בגלל החום
במסעדת "רק מהים" תוכלו לבחור דגים במשקל. כאן אוכלים על ספסלי עץ ובצלחות חד פעמיות, ממש כמו בקייטנה
בפינת המזללות של פרישמן בתל אביב התמקם בוטיק לחם חדש שאופה לחמים במהלך כל שעות היום. כאן תמצאו חלה גם ביום שלישי
שמן זית איטלקי, חומוס בדיאטה וגם מחית תפוחים שמתחזה לחטיף. כל מה שחדש על המדף
היוגורטים מקבלים תוספת פרי, את השניצל דפקו ולפתיתים עשו מיקס צבעוני. כל מה שחדש על המדף
מתחם היכל נוקיה מתהדר ביוגורטריה שנותנת לכם את החופש להעמיס כמה שתרצו. עוד יוגורט בתל אביב
תערוכת האלכוהול ברמנ'ס 2009 תיפתח מחר בהיכל נוקיה. קהל מקצועי וגם חובבי אלכוהול מוזמנים ללגום ולשכוח
הגאווה של רמת השרון, בית הקפה "רביבה וסיליה" פותח בקרוב סניף ברחוב הארבעה בתל אביב. וספר הבישול של המקום עושה חיל בתחרות בפריז
מאלכוהול זול ביפו ועד החגיגה הצרפתית ברמת החי"ל, כל הדילים הקולינרים של הלילה הלבן
מישהו ממש השתדל עבורכם השנה. יש לנו כמעט רק מילים טובות להגיד לכם על היצע הקונדיטוריות לחג. אז קדימה: לשלוף כפיות
הבעלים של פלאפל "הקוסם" יפתח ממש בקרוב גלידריה צמודה, שגם תקרין סרטים ותארח אמנים
השפית והשכנה מיקה שרון חוגגת יחד עם עוד חמישה שפים את יום ההולדת של גלידריית אייסברג ורוקחת טעם של גלידה מיוחד משלה. רוני קדר יצאה לטעום
שמונה משפחות פתחו לנו שולחן והראו לנו איך הן חוגגות את יום העצמאות
אתר האינטרנט הודילי אוגר בתוכו מידע רב על אוכל מתובלן מתת היבשת וקורא לכם לתרום מידע
מאי פלטי מיהרה ללקלק את הגלידה הראשונה בישראל שנקראת מנחם בן, אבל אז השוקולד אמר לה שהיא לא סקסית
הפיצריות האיטלקיות בלחץ: בקרוב בכל פינת רחוב במדינת המגף תוכלו למצוא מכונות פיצות אוטומטית המכינות פיצה חמה בשתי דקות
ברוסיה מציינים השבוע את סוף החורף ותחילת האביב בשבוע המסלניצה, מעין בלינצ'ס, או קרפ זהוב ועגול, שמסמל את השמש
חגי אבירם, אחד האנשים שאחראים לתחיית מתחם לבונטין, מקים עכשיו לתחייה את הפינה האהובה של תהל המנוחה. איך? עם יין זול ואוכל בצנצנות
חדשות טובות לחובבי הואפל הבלגי: המוסד הירושלמי הוותיק "החגיגה של באבט" הגיע לתל אביב
הבעלים של נויה מסביון פתחו אסיאתית נוספת במתחם העוגם בפתח תקווה. תכירו את ראסקה שהיא בעצם ברסארי
אם תצליחו להסתדר עם הקור של שפת הים בינואר, רוצו לפסטיבל העסקיות בטיילת בת ים
רשת פאפאגאיו פותחת שעריה לקהל שארוחות שחיתות של בשר, בשר ועוד בשר לא בהכרח עושות להם את זה