לקראת 2017: אז איפה נאכל בשנה הבאה?
2017 הולכת להיות שנה טעימה, הנה כמה מהפתיחות המסקרנות שאפשר לצפות להן בשבועות ובחודשים הקרובים, שלא תגידו שלא ידעתם
2017 הולכת להיות שנה טעימה, הנה כמה מהפתיחות המסקרנות שאפשר לצפות להן בשבועות ובחודשים הקרובים, שלא תגידו שלא ידעתם
כמיטב המסורת יחגגו המסעדות ברחבי הארץ את ארוחת הסילבסטר בשלל הצעות מפתות שכוללות בין היתר שמפניה, תותים והרבה רומנטיקה - רק אל תשכחו להזמין מראש
השף יובל בן נריה לא נח: אחרי שפתח את מסעדת טאיזו המצליחה, ואת מזללת הראמן מיאזאקי בשוק צפון, באביב הקרוב הוא עתיד לפתוח ביסטרו יפני חדש ברחוב נחמני בת"א
שבעה חודשים אחרי שסגר את מסעדת שולחן חוזר עומר מילר לשדרות רוטשילד, עם סוסו אנד סאנס: המבורגר איכותי במיוחד שהולך לככב עוד הרבה בפיד האינסטגרם שלכם
מי מאיתנו לא מצא את עצמו יושב שעות ובוהה בסרטוני המתכונים של טייסטי? עכשיו הזמן באמת להיכנס איתם למטבח, עם ספר הבישול המגניב שמשיק האתר
אחד האתגרים העומדים בפני האנושות בתכנון הנסיעה הממושכת למאדים, הוא האוכל. בתכנית חדשה מנסה השף הסטון בלומנטל לפצח את האתגר ולהפוך את המזון העיסתי שעד עתה שימש כדלק לגוף בלבד בחללית, לאוכל טעים לנשמה
אנחנו רוצים אותו וול דאן: פרנקו נורייגה, שף ודוגמן מפרו, כובש את הרשת עם סרטון הדרכה להכנת פודינג זרעי צ'יה, אותו הוא מכין כשהוא לבוש בתחתוני בוקסר בלבד. נראה אתכם מצליחים להתרכז במתכון
חגיגות סוף שבוע בשוק צפון, ליל כל הקדושים ב-OCD, תפריטי סתיו חדשים במסעדות וארוחת טעימות מיוחדת בעלה גפן. פותחים שבוע ראשון של חורף
רחוב אבן גבירול ממשיך לייצר בשורות ומסעדות, והפעם: מתחם אוכל ענק בהשראת התרבות האמריקאית עם מסעדת סול פוד, קיוסק טאקוס ועוד
נאבקים בקליפות שום דקות ארוכות ונשארים עם ריח חזק בידיים? הגיע הזמן שתכירו את הטריק שישדרג לכם את החיים. תוך 20 שניות תוכלו להיפטר מהקליפות ולחשוב מה לעשות עם כל הזמן הפנוי שנשאר לכם
הכירו את פיצת ברוקלין החדשה ברחוב דיזנגוף אשר מציעה עיצוב אורבני ומגניב, פיצות ענק ומילקשייקים מושחתים, אמריקה בתל אביב
במרכז מסחרי שומם נמצא הסוד החדש של חיפה: גלידריה איכותית שמגישה ג'לטו איטלקי אמיתי במחירים אירופאים - 5 שקלים לכדור גלידה
מסעדת הבשרים המוערכת NG שבנווה צדק בת"א, עתידה להשיק בקרוב רשת המבורגרים חדשה בפריסה ארצית שתתבסס על בשר איכותי כחול לבן ברוח המסעדה, ומבטיחים "המבורגרים מדהימים שטרם נראו כמותם בארץ"
ברחבי העולם פועלות שלל מסעדות של בתי ספר לבישול. בנובמבר הקרוב תפתח גם בישראל מסעדת פופ אפ כזו, כחלק מבית הספר לבישול דנון בנמל ת"א
בלבו של שוק לוינסקי נפתח בימים האחרונים אוזריה נקסט דור, שיחליף את הקוק בוק קפה. בתפריט: מנות שכיף לנשנש ליד אלכוהול
שגב פותח מחדש את המסעדה בהרצליה אחרי השריפה ולחם בשר פותחת בעיר סניף כשר נוסף, אוסמה דלאל משיק להרצה את המסעדה המדוברת שלו בת"א, ובמסעדת השקד מתחדשים בערבי גריל דגים. כל מה שטעים השבוע
שני מקומות שיציתו את הדמיון של חובבי אוכל רחוב נפתחו השבוע בת"א. ביצים שלי - מזללת סנדביצ'ים על טהרת הביצים וברייק טיים שמתמחה בפרעצלים מתוקים ומלוחים
קבוצת מחניודה לא מפסיקה לבעוט, גם בגזרה המקומית וגם בגזרה העולמית. לצד מסעדת הברברי החדשה והמצליחה בלונדון מספר אסף גרניט גם על בר היין החדש שנפתח בירושלים
אבקה שמונעת מירקות להשחיר, גידולי כמהין כחול לבן ויין שלא מתחמצן הם רק חלק מהחידושים שנוכל בקרוב לאמץ במטבח הביתי והוצגו השבוע בתערוכת קולינארי
אחרי שנים שבהן היינות האדומים והלבנים שלטו בסצנת היינות, היצרנים של "גיק" מאמינים שהם יהפכו לדבר החם הבא. קהל היעד - צעירים שאינם שותים יין בגלל "התדמית המתנשאת שלו"
הפריחה הקולינרית של רחוב אבן גבירול התל אביבי ממשיכה, והפעם זה מגיע בדמות קערת פוקי - הסטריט פוד של הוואי. קליל, מרענן ובמחיר נוח לכיס, הפיתרון המושלם לארוחת צהרים קייצית
השפית שיראל ברגר, מי שמחזיקה את המטבח של המסעדה הטבעונית והמוערכת מיס קפלן, הגיעה לשלב חצי הגמר בתחרות השף הצעיר של סן פלגרינו. בשיחה באולפן של וואלה! NEWS היא מספרת איך יוצרים שינוי ומהי האג'נדה שמובילה אותה
בחלק השני של התחרות הנחשבת לאוסקר של ספרי הבישול, התבשרנו על זכיות מרגשות נוספות בקטגוריות המטבח הים-תיכוני, המטבח היהודי והמטבח הצרפתי
פותחים שבוע נוסף עם חגיגת בשרים, והפעם של מסעדות דה לוקס. בנוסף: פסטיבל טעם הגליל יוצא לדרך, שוק אוכל ברכבת העמק וגם ארוחת טעימות שווה בשוק הטורקי של עכו
אוהבים גוואקאמולי אבל אף פעם לא מצליחים למצוא אבוקדו בשל במידה הנכונה? במיוחד בשבילכם ישנו פטנט מהיר בעזרתו תוכלו לגרום גם לאבוקדו הקשה ביותר להבשיל. צפו ותהנו
קבוצת מחניודה עושה זאת שוב, מסעדה נוספת לקבוצה תיפתח בקרוב בלונדון. התחזית שלנו: האנגלים הולכים לעמוד בתור
אוהבים להיות מיוחדים ויש לכם המון זמן פנוי? סרטון חדש מראה כיצד אפשר להכין פופקורן ב-15 שניות בלבד באביזר שיש כמעט כל בית. כי פופפקורן מכינים באהבה או לא מכינים בכלל
קונספט חדש? חנות חדשה המוכרת קוקטלים בבקבוקים שאפשר לקחת, ואפילו ערכות להכנה בבית, נפתחת בימים אלו בתל אביב. סבינה ולדמן, אחת המשתתפות הבולטות בתוכנית משחקי השף, חברה אל הבעלים ובנתה עבורכם תפריט מושקע במיוחד
5 שנים פעלה מסעדת ברטי ברחוב קינג ג'ורג', ולדבריה בעליה גם בהצלחה יחסית, אך בכל זאת הוחלט לסגור אותה ולפתוח במקומה מיזם קולינרי חדש שיכלול מסעדה ומעדנייה
לכבוד תחילת שלב הקרבות של משחקי השף התכנסו השפים והמתמודדים להשקה חגיגית ואנחנו ניצלנו את האירוע להתקיל אותם בשאלות קשות
המסעדה התאילנדית האהובה חוגגת 20 שנים עם ארוחות מיוחדות, קפה לנדוור משיקה מנות טבעוניות וקבוצת מחניודה חוגגת במסעדת הסדנא בירושלים
מסעדת הרחוב ויטרינה שכבשה את תל אביב בזכות ההמבורגר והצ'יפס האלוהיים שלה, מתרחבת ופותחת סניף חדש באזור הבילויים של תל אביב שיהיה פתוח עד השעות הקטנות של הלילה. ויש גם בשורה לטבעונים
לאחר חבלי לידה וציפייה מורטת עצבים, הסניף הראשון של צ'יפסטאר, רשת הצ'יפס המפורסמת והאהובה מאמסטרדם, סוף סוף נפתח בארץ. מה בתפריט? צ'יפס לוהט והמון רטבים יצירתיים כמו מקסיקני, תאילנדי או הדרים עם פלפל שחור
לאחר שסגרה את כל סניפיה בארץ לפני כ-6 שנים, ברגר קינג מנסה את מזלה שוב. וגם: מידן סיבוני מתארח בהרברט סמואל, ארוחת חברים במטבח לילה וערב ספרדי במסעדת טורקיז
פתחתם שקית צ'יפס גדולה ובאופן מוזר שבעתם באמצע? מה תעשו עם החלק שנשאר בשקית ובכל שניה שעוברת מאבד את טריותו? הנה לכם טריק קטן ופשוט שיסגור לכם את השקית בלי שום אביזרים נלווים
לאחר שמועות בנושא, המסעדה האיטלקית הירושלמית הודיעה הערב על הסרוויס האחרון שלה, זאת לאור המצב הביטחוני הקשה השורר בבירה. בכך היא מצטרפת לשורה ארוכה של מסעדות נוספות בירושלים אשר נסגרו בחודשים האחרונים