לאוכל אין מצבי רוח
בלי דוגמנים עצבנים על הסט או דיוות עם קריזות - צלמי אוכל מספרים מי אחראי על הסטיילינג ועל טריקים קטנים שעוזרים למנות להיראות מפתות
בלי דוגמנים עצבנים על הסט או דיוות עם קריזות - צלמי אוכל מספרים מי אחראי על הסטיילינג ועל טריקים קטנים שעוזרים למנות להיראות מפתות
לבעלי מטבח קטן מדי, עצלנים קטטונים וכאלה שמרגישים זריחה במשך כל היום: ארוחת בוקר שלמה במכשיר אחד
שלי איבגי-תבק פגשה בתנור שמנקה את עצמו ולמדה איך אופים בו-זמנית שתי עוגות בשתי טמפרטורות שונות - הליין החדש של "שולטס"
מקרר שמורכב מ-2 מגירות, מאפשר לכם להצניע את המפלצת החשמלית בארונות המטבח. זהירות על האצבעות
כן חברים, חנה שאולוב עשתה זאת שוב. ב"עוגות ברגע" החדש שלה עורבבו המון מתכונים מגה-פשוטים לבחושות מהירות ויצא ספר חובה
בהתחלה הוא מעורר גיחוך אבל צריך לתת צ'אנס ל'ספר הבישול הקטן גדול'. הוא לא חדשני וקצת מכוער אבל מי שעושה את צעדיו הראשונים במטבח יהיה מבסוט מהריכוז הגדול והיעיל של מתכוניו
המתכונים ב"פשוט יונתן רושפלד" באמת משהו, אבל כדי להצליח איתם בבית צריך לצאת לסיבוב ספקים. דנה שיין מעדיפה לאכול 'ארוחה פשוטה' במטבח של רושפלד עצמו
רק בשלנים מאותגרים שלא חוששים ממורכבות, השקעה וקניות במכולות סיניות ייהנו מהספר "מזרח ודרום-מזרח". למרות ההתאמה לקורא הישראלי חומרי גלם מוזרים לא חסרים בו
'סודות מתוקים' של קרין גורן בטח יעצבן כמה קונדיטורים. בנוסף ל-100 מתכונים - חלקם עתירי רושם וחלקם פשוטי הכנה - יש בו סודות מקצועיים שמסבירים, איך למשל, אבקת הסוכר לא תיספג בעוגיות
רשת החנויות 'Cook Store' השיקה חנות און-ליין לקניית מוצרי בישול ואפייה ואביזרי מטבח. המחירים מוזלים ואת המוצרים ניתן לאסוף חינם באחת מחנויות הרשת
לא, לא אנחנו במרק של אוגוסט, אלא בעיקר ירקות ודגים שאפשר לבשל באידוי. זו שיטת הכנה בריאה, זולה וזמינה - הנה כל הדרכים להתחיל לתפעל אותה במטבח
תענוג צחור לדפדף ב"פשוט בישול" של דונה היי שנותן תחושה של ניקיון ואוויר. המתכונים מוצלחים ופשוטים ויש גם קיצורי דרך מועילים. חבל רק שהטקסט צפוף והפונט זערורי
אידי ישראלוביץ חולק את מתכוניו ומוציא ספר דגים ופירות ים. נסו למשל, לעטוף סלמון בתבלינים או את הדניס בחומוס. במחשבה שנייה אולי אתם כבר בדרך לאשדוד
מי בעצם צריך מדחום סוכר וברנר לשיזוף מרנג? אם אתם בעניין של מתוקים מסובכים - שיקלו רכישה. חובבים בלבד? יש פטנטים שעוזרים להגיע לתוצאות דומות
הרווחנו. בניגוד לאנגליה אצלנו חם רוב השנה ולכן נוכל ליהנות פי אלף מ"קיץ לנצח" של נייג'לה לוסון. השפית הסקסית גונבת מתכונים בלי בושה ומזמינה אתכם להזיע איתה, במטבח
ספר העוגות החדש של רוני ונציה הוא מוקפד ומגרה. מי שאוהב עוגות מהירות הכנה, שיחפש ספר אחר
שוחרי הבריאות ימצאו ב"בריא וטעים" אופציות מעניינות לשדרוג הדגנים המלאים ומנות מגרות ממש, כמו למשל סקיצת תאנים
עוד שבוע יחול חג המנגל הלאומי, בדקנו פחמים חדשים שהבטיחו אש וקיימו חלקית
הפטנטים הקטנים שיעזרו לכם לשנע קרמים ועוגיות סרבניות, לישר עוגות, ולהרים בצקים שנדבקו למשטח - מריות, קלפים ופלטות
ב"מבשלים לפסח" של בני סיידא יש מתכונים עם ירוקי אביב ומנות חגיגיות שמתאימות לא רק לפסח. ובכל זאת, למה לקנות ספר שמתאים רק לשבוע אחד בשנה?
היא תחתוך לכם גפרורי גזר מדויקים ופרוסות מלפפון דקיקות ושוות - המנדולינה תסדר לכם את הצלחת ובמקרה שלה ככל שהיא יקרה יותר כך היא טובה יותר
אם אתם בדיאטה לא משתלם לכם לריב עם מכונת גלידה, אבל אם חשוב לכם לדעת בדיוק מה נכנס לגלידה שלכם ואתם חובבי צעצועי מטבח תשקלו לבקש מכשיר כזה לפסח
אנשים שמנמנים מריצים שמועות שהוא יגרום לכם להעלות במשקל ושהוא בכלל לא שווה את המקום שהוא תופס - האם אתם זקוקים לאופה לחם?
לא צריך לשטוף אותן, הן טובות להקפאה ומגיעות בשלל צורות - תבניות חד-פעמיות. לא רק לשומרי כשרות
הן יפות - אבל תופסות מקום, מתאימות להגשת שקשוקה אישית - אבל מאיימות להתפוצץ באפייה. סמדר ולטר עם פטנטים לשימוש בתבניות פיירקס וחרס. כתבה שלישית בסדרה
ספיישל התבניות ממשיך עם כל הצורות והשימושים של הפלא שחדר גם למטבח תבניות סיליקון. שום דבר לא נדבק אליהן
בלנד מוט, מיקסר יד וקוצץ טוב הם אביזרי מטבח נוחים (וזולים) שישדרגו לכם את הביצועים במטבח. כתבה שלישית
צריך לפרוס תפוחי אדמה דק-דק? לגרר גזרים? ומה עם פירורי לחם ביתיים, ממרחים וטפנד זיתים? הכול על החבר הכי טוב שלכם במטבח - מעבד המזון
מה זה לעזאזל וו גיטרה? איך לשים בצק שמרים? ומי עושה בלונים? הטור שיחטט עבורכם בארונות המטבח ויגלה לכם מה עושה כל אביזר וכלי. מתחילים עם חלקי המיקסר