ניחוח גן עדן
דנה שיין נזכרת בריח ילדות של עוגות תפוחים חמות ומתוקות, ומנסה לשווק אותו בתור תחליף לקטורת ומטהרי אוויר
דנה שיין נזכרת בריח ילדות של עוגות תפוחים חמות ומתוקות, ומנסה לשווק אותו בתור תחליף לקטורת ומטהרי אוויר
דנה שיין נזכרת במהפך במטבח שחוללו הבזיליקום, האורוגולה, רוקט ושאר ירוקים ומציעה לכם להעמיד על השיש עוגת עשבי תיבול וטארט גבינה ועשבים
דנה שיין נזכרת בהתפתחות האבולוציונית של הפיצה, ומעמיסה על המגש פיצת יומולדת מסורתית ושידוכים מוצלחים לרטבי פיצה קלאסיים
מוצקי קקאו? שוקולד בלגי? פעם אפילו לא חלמו על הדברים האלה ושברו שיניים עם הצימקאו - דנה שיין עם מתכון לטארט שוקולד מעודכן שיפיל אתכם מהרגליים
פעם לתותים היה טעם שהיום רק אפשר לפנטז עליו, אבל התות היום חתיך פי כמה. דנה שיין מתגעגעת לערוגת התותים של סבא, נזכרת בגלידה וג'לי תות, ומקנחת עם פאי תות, קרם שקדים ומסקרפונה
דנה שיין נזכרת בלילות מרד הנעורים ב"מדבר" של שנות ה-90 ובאלפרדו המיתולוגי של המקום. נוסטלגיה, הידבקויות לכסא ו-2 מתכוני פטוצ'יני עכשוויים עם פירות ים ותבלינים