מי שאוכל לבד: ממרח טונה
אחרי שפיצח את היחס הנכון בין המרכיבים צבי טריגר גאה למסור את המתכון המעולה והפשוט עד כדי גיחוך הזה. על הדרך הוא מבשר: השאלוט הוא ידידו הטוב של הרווק
אחרי שפיצח את היחס הנכון בין המרכיבים צבי טריגר גאה למסור את המתכון המעולה והפשוט עד כדי גיחוך הזה. על הדרך הוא מבשר: השאלוט הוא ידידו הטוב של הרווק
כאקדמאי מסור צבי טריגר מנתח את ההיסטוריה הספרותית של הצי'פס ומכין מנה עם שם בומבסטי שהיא לא יותר מווריאציית דג וירק לטוגנים האהובים
צבי טריגר ממשיך להשקיע בארוחות יחיד ועורך היכרות עם פסטה פחות מוכרת בצורת אוזניים. בתפריט: סלט פסטה שובר מוסכמות. כל כך ניינטיז? ממש לא!
צבי טריגר הקפדן לא מסתפק בתחליפים וגם לא בפחות מ-100%. אחרי סדרת ניסויים במטבח הוא מצליח לשחזר בדייקנות מתכון אהוב ממסעדה בניו יורק. 20 דקות ואתם שם