פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כרובית מוקרמת

      לפי מתכון של אילנה רז, מתוך ספרה "אם תרזו אין זו אגדה", שראה אור בהוצאת מודן.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      כרובית מוקרמת (מערכת וואלה! NEWS)
      כרובית מוקרמת (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • 1 כרובית גדולה, מפורקת לפרחים
      • 1 כף חמאה
      • 1 כף קמח
      • 1 כוס חלב דל שומן
      • 2 ביצים
      • 2 כפות בצל מטוגן
      • 1 גביע יוגורט (3% לכל היותר)
      • 1/4 כפית מלח
      • 1/4 כפית פלפל שחור
      • 1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר

      אופן ההכנה

      • מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
      • שמים את הכרובית בסיר, מכסים במים ומבשלים עד שהיא מתרככת. מסננים את המים.
      • ממיסים בסיר קטן את החמאה. מוסיפים את הקמח ובוחשים. מוסיפים את החלב ומערבבים לתערובת חלקה. טורפים בקערה את הביצים ומערבבים עם הבצל, היוגורט והתבלינים. מוסיפים את הכרובית ומערבבים.
      • יוצקים לתבנית טפלון ואופים כ-45 דקות.
      • 6 מנות, 120 קלוריות למנה.

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות