פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      דגים כבושים בחומץ

      איך מכינים דגים כבושים בחומץ שיכולים להחזיק מעמד זמן רב? חנה גרשוני בוחרת דג בקלה טרי ומשרה אותו בחומץ יין, כרפס ועלי דפנה. והיופי? רק 80 קלוריות לכל מנה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      דג קוד בקלה כבוש עם עלי דפנה (ShutterStock)
      דג קוד בקלה כבוש עם עלי דפנה (ShutterStock)

      מצרכים

      • 500 גרם דג בקלה חתוך לפרוסות
      • 1 1/2 כוסות מים
      • חצי כוס בצל
      • חצי כוס גזר
      • 1 שורש כרפס קטן
      • 1 עלה דפנה
      • חופן גרגרי פלפל אנגלי
      • מלח ופלפל לפי הטעם
      • 3 כפות חומץ יין

      אופן ההכנה

      • 1. מרתיחים את המים ומוסיפים את הירקות, עלה דפנה ופלפל אנגלי, מכסים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.
      • 2. מכניסים את פרוסות הדג לציר ומביאים לרתיחה.
      • 3. מתבלים ומבשלים כעשר דקות על אש קטנה בסיר מכוסה. מוציאים את הדגים והירקות ומניחים בקערה.
      • 4. מוסיפים לציר החם את החומץ, יוצקים על הדגים, מצננים ושמים במקרר. מגישים קר.

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות