פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט נבטים ברוטב אננס ושומשום

      השפית אביגיל ביסר מעניקה טוויסט מרענן לסלט נבטים עשיר, עם טעם היישר מהקריביים של אננס ושומשום. אסור להחמיץ

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אורז אדום מלא עם עדשים שחורות מונבטות בסגנון הודי (על השולחן - אסור להשתמש!!! , ריאן)
      אורז אדום מלא עם עדשים שחורות מונבטות בסגנון הודי (על השולחן - אסור להשתמש!!! , ריאן)

      מצרכים

      • 3 כוסות תערובת נבטים גדולה ככל האפשר (שעועית, אספסת, חומוס, עדשים, מונג, חילבה, חמניות וכו')
      • מספר עלי חסה
      • לרוטב:
      • 1/2 כוס אננס, רצוי טרי אבל אפשר משומר (מעוך בבלנדר)
      • 2 כפות מיסו בהיר (להשיג בחנויות המתמחות במזונות מהמזרח)
      • 2 כפות רוטב סויה
      • 2 כפות חומץ אורז
      • 1/2 כוס מים
      • 2 כפות שמן שומשום
      • 1 שן שום כתושה
      • להגשה:
      • 2 כפות גרעיני שומשום קלויים קלות במחבת

      אופן ההכנה

      • 1. בבלנדר טוחנים יחד את מרכיבי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול.
      • 2. מסדרים על צלחת גדולה את החסה ועליה את תערובת הנבטים. יוצקים את הרוטב ומפזרים את גרעיני השומשום. מגישים מיד.

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות