פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק גריסים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מרק - אילוסטרציה (Artoday)
      מרק - אילוסטרציה (Artoday)

      מצרכים

      • ½ 1 כוסות גריסי פנינה שטופים
      • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
      • 3 גזרים בינוניים
      • 2 שורש פטרוזיליה
      • 1 שורש סלרי גדול או 2 קטנים
      • 1 חבילת סלרי אמריקאי
      • 4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
      • 4 כפות אבקת מרק עוף
      • שמן
      • מלח פלפל שחור
      • מים

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים בסיר גדול את הבצל עד שהוא הופך לשקוף.
      • 2. קולפים את הגזר, הפטרוזיליה והסלרי ומגרדים בפומפייה גסה. קוצצים את הסלרי האמריקאי לקוביות קטנות.
      • 3. מוסיפים את הירקות המגורדים והסלרי האמריקאי לסיר. מוסיפים 2 כוסות מים ומאדים כ-10 דקות.
      • 4. מוסיפים את הגריסים, מרק העוף, פלפל שחור ומים פי 3 מגובה הירקות. מטבלים במלח, פלפל ואבקת מרק. מבשלים על אש בינונית, ומערבבים מדי פעם, כדי שהגריסים לא יידבקו לתחתית הסיר.
      • 5. כאשר הגריסים כמעט רכים לגמרי, מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לבשל עד שהם הופכים להיות רכים. אם המרק הופך סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים רותחים.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות