פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פשטידת בצלים

      7 מדרגים / 3.35 כוכבים

      בצל (בוצ'צ'ו)
      בצל (בוצ'צ'ו)

      מצרכים

      • 2 בצלים לבנים גדולים
      • 2 בצלים אדומים גדולים
      • 2 כרישות שלמות
      • 5 בצלים ירוקים שלמים
      • 1 צרור עירית
      • 1 גביע גבינה לבנה רכה 5%
      • 1 גביע קוטג' 5%
      • 4 ביצים
      • 2 כפות שמן
      • 3 כפות אבקת מרק בצל
      • אגוז מוסקט מגורר לפי הטעם
      • מלח ופלפל

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את כל הבצלים לפרוסות רוחביות. מאדים, תוך כדי ערבוב, במחבת טפלון גדולה בשתי כפות שמן - עד שהבצלים מזהיבים.
      • 2. מערבבים את שאר החומרים בקערה, מוסיפים את הבצלים ומערבבים היטב.
      • 3. מרפדים בנייר אפייה תבנית בגודל 30X30 ס"מ. שופכים את התערובת לתבנית ואופים ב-180 מעלות עד שהחלק העליון מזהיב. בודקים בעזרת קיסם שהחלק הפנימי אפוי גם הוא.
      • שמונה מנות, 150 קלוריות למנה.

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות