פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      רוטב גואקמולי

      מתכון של עינת אביטל מתוך הספר "סלטים" מבית "על השולחן".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      גואקמולי ( צילום מיכל לנרט ) (על השולחן)
      גואקמולי ( צילום מיכל לנרט ) (על השולחן)

      מצרכים

      • 2 אבוקדו מוצקים קצוצים
      • 1 פלפל ירוק חריף, ללא גרעינים, קצוץ
      • 1 עגבנייה בשלה קצוצה לקוביות קטנות
      • 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
      • מיץ מלימון אחד
      • מלח ופלפל שחור טחון

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את החומרים בעדינות (נא לא למעוך).
      • 2. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים מיד לצד נאצ'וס.

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות