פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פאד תאי - תבשיל אטריות תאילנדי

      2 מדרגים / 3.48 כוכבים

      פאד טאי (Artoday)
      פאד טאי (Artoday)

      מצרכים

      • 1 חב' ספגטי מס' 3 (מומלץ של ברילה)
      • לרוטב:
      • 4 כפות סוכר חום
      • 4 כפות רוטב סויה
      • 4 שיני שום מעוכות
      • ¼ כוס שמן
      • 1 כף חמאת בוטנים
      • קורט מלח
      • 3 שיני שום
      • ½ כרוב
      • 2 גזרים
      • 1 כוס נבטים סינים
      • 2 בצלים ירוקים
      • 1 כפית סוכר חום
      • 3 כפות רוטב סויה
      • שמן לטיגון
      • 1 פלפל חריף
      • חופן בוטנים לפיזור

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות יצרן, וחותכים לרצועות באורך 5 ס"מ.
      • 2. מערבבים את כל חומרי הרוטב.
      • 3. שופכים את הרוטב לקערת הפסטה ומערבבים עד שהוא נספג בכל הפסטה.
      • 4. חותכים את הבצל, גזר וכרוב לרצועות. ומקפיצים בווק יחד עם 3 שיני שום, בצל ונבטים.
      • 5 . מוסיפים כפית סוכר, 3 כפות רוטב סויה ואת הפסטה. מקפיצים שתי דק' נוספות ומורידים מהאש.
      • 6. מפזרים מעל בוטנים ומגישים חם .

      עוד מתכוני פסטה

      פאד תאי - תבשיל אטריות תאילנדי
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -