נושאים חמים

טראפלס ארל גריי

כאן עלי התה מלאי הניחוח משמשים כ"בושם" והוא עושה נפלאות לטראפלס הללו.

תיון (ShutterStock)
תיון (ShutterStock)

מצרכים

  • חומרים ל - 60 יחידות:
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
  • 20 גרם עלי תה "ארל גריי"
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם חמאה
  • לציפוי:
  • אבקת קקאו

אופן ההכנה

  • 1. בסיר מביאים לרתיחה את השמנת עם עלי התה. מצננים, שומרים במקרר למשך הלילה ומסננים.
  • 2. ממיסים את השוקולד עם החמאה, מחממים את השמנת לסף רתיחה ומוסיפים את השוקולד. מצננים ושומרים במקרר עד להתייצבות.
  • 3. יוצרים כדורי טראפלס, מאבקים בקקאו ושומרים בקופסה אטומה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

טוב לדעת