פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כריכי עוגיות עם קרם חמאת דבש ואניס

      עוגיות חמאה נמסות בפה, שתוספת הקרם הופכת אותן לקינוח מדהים. מומלץ לנסות לאכול אותן קפואות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      כריכי עוגיות עם קרם חמאת דבש ואניס (על השולחן , רונן מנגן)
      כריכי עוגיות עם קרם חמאת דבש ואניס (על השולחן , רונן מנגן)

      מצרכים

      • ל-40 כריכים:
      • 350 גרם חמאה
      • 60 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר
      • 2 כפות דבש
      • 2 כפיות תמצית וניל
      • 2 חלבונים
      • 280 גרם (2 כוסות) קמח
      • 60 גרם (1/2 כוס) קורנפלור
      • 1/2 כפית זרעי אניס טחון
      • לקרם חמאה:
      • 200 גרם חמאה
      • 1 כוס דבש
      • 1 כוס סוכר
      • 4 כפות מיץ לימון
      • קליפה מגוררת מ-2 לימונים
      • 1/2 כפית זרעי אניס טחונים

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את העוגיות: מקציפים חמאה, אבקת סוכר, דבש ותמצית וניל במיקסר עם וו גיטרה לקבלת קרם אוורירי. מוסיפים חלבונים אחד-אחד, וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם חלק ואוורירי. מאטים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח, קורנפלור ואניס ומערבלים לקרם.
      • 2. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב פתוח, ומזלפים עוגיות על תבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה. מקפיאים לחצי שעה.
      • 3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 4. אופים את העוגיות כ-15 דקות עד שהן מזהיבות. מצננים.
      • 5. מכינים את הקרם ומרכיבים את העוגיות: מקציפים חמאה עם דבש וסוכר כ-8 דקות לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים מיץ וקליפת לימון ואניס ומעבירים לשקית זילוף ללא צנתר.
      • 6. מזלפים מעט קרם על הצד השטוח של עוגייה, מצמידים עוגייה נוספת ולוחצים מעט להידוק. מעבירים את העוגיות לכלי אטום ושומרים במקרר עד ההגשה.
      • - אפשר לשמור את העוגיות במקפיא בקופסה אטומה ולאכול ישר מהמקפיא.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות