פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      נודלס עם בשר טחון וברוקולי

      ילדים שעדיין לא למדו שברוקולי הוא ירק סופר-בריא (כלומר הרוע בהתגלמותו) יתענגו וילקקו את האצבעות. להורים רק נותר להביט מהצד בשמחה (ולטרוף את כל מה שנשאר על הצלחת).

      4 מדרגים / 3.39 כוכבים

      נאם (יח
      נאם (יח"צ , דור מלכה)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 250 גרם בשר בקר טחון
      • 2 כפות שמן צמחי נייטרלי
      • 500 גרם ברוקולי, מאודה 5 דקות ומופרד לפרחים
      • 1/4 כוס מים
      • 250 גרם אטריות נודלס, מבושלות לפי הוראות היצרן
      • למשרה:
      • 4 כפות רוטב סויה
      • 2 כפות טחינה גולמית
      • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
      • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי, קלוף וקצוץ לקוביות זעירות
      • 2 כפיות שמן שומשום
      • פלפל שחור

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם כל חומרי המשרה, מלבד החלק הירוק של הבצל הירוק, שאותו שומרים בצד. משהים לחצי שעה.
      • 2. בווק או במחבת גדולה מחממים את השמן הצמחי, וכשהוא חם מאוד מטגנים ומפוררים את הבשר, עד שהוא משנה את צבעו מאדום לאפור. מוסיפים גם את הברוקולי והמים ומבשלים דקה.
      • 3. מוסיפים את האטריות ומערבבים דקה נוספת.
      • 4. מורידים מהאש ומפזרים מעל את החלק הירוק של הבצל הירוק.
      • 5. מגישים מיד, אפשר עם עוד זילוף של רוטב סויה.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות