פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תאנים בקרם פיסטוק וטוויל (ואפל)

      סברס, פיסטוק, תאנים - יש קומבינה יותר מקומית?

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תאנים בקרם פיסטוק וטוויל (על השולחן)
      תאנים בקרם פיסטוק וטוויל (על השולחן)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • לקרם שוקולד לבן:
      • 500 מ”ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה
      • 180 גרם שוקולד לבן קצוץ
      • 20 גרם מחית פיסטוק
      • 16 תאנים טריות
      • 4 סברס קלופים
      • לטוויל:
      • 120 גרם (2/3 כוס) סוכר
      • 80 גרם חמאה מומסת
      • 130 גרם (3) חלבונים
      • 90 גרם (2/3 כוס) גרם קמח

      אופן ההכנה

      • 1. יום לפני מכינים גנאש: מרתיחים שמנת, יוצקים על השוקולד הלבן ומערבבים. מוסיפים מחית פיסטוק ומערבבים. מעבירים למשך הלילה.
      • 2. מכינים טוויל: מערבבים סוכר, קמח וחלבונים לערבב, מוסיפים חמאה מומסת בהדרגה.
      • 3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 4. מורחים על דף סיליקון שכבה דקה מהמסה בצורה עגולה ואופים כ-8 דקות. נותנים לטוויל להתקרר מעט. ניתן לשמור את הטוויל בכלי אטום עד השימוש.
      • 5. שמים סברס במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב.
      • 6. מרכיבים את המנה: מקציפים את גנאש השוקולד, מזלפים במרכז הצלחת מתערובת הגנאש מסדרים חצאי תאנים מסביב לקרם, מניחים עיגול טוויל ומזלפים שוב קרם שוקולד לבן. יוצקים מסביב רוטב סברס.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות