פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קציצות מנגולד ועדשים

      בלי ביצה או בשר - אורלי פלאי מגישה קציצות מנגולד ועדשים פריכות ומושלמות לכל המשפחה, שיפתיעו אתכם ובגדול

      2 מדרגים / 3.43 כוכבים

      קציצות עדשים כתומות עם מנגולד (נמרוד סונדרס , יח
      קציצות עדשים כתומות עם מנגולד (נמרוד סונדרס , יח"צ)

      מצרכים

      • עבור 20 קציצות
      • 1/2 כוס עדשים כתומות שהושרו שעה במים חמים
      • צרור עלי מנגולד (רק החלק הירוק)
      • 3 גבעולי בצל ירוק
      • 3 שיני שום קלופות
      • 1 בצל גדול קלוף וחתוך גס
      • 3 כפות פירורי לחם
      • 1 כף דואה (תערובת תיבול מצרית הכוללת: זרעי כוסברה, כמון, שומשום ואגוזים)
      • מלח ופלפל
      • שמן זית לטיגון

      אופן ההכנה

      • 1. מסננים את העדשים ממי ההשריה ומכניסים למעבד המזון יחד עם המנגולד, הבצל הירוק, השום, הבצל הלבן, פירורי הלחם והתבלינים.
      • 2. מעבדים בפולסים קצרים רק עד לקבלת לתערובת פירורית. לא מניחים לתערובת להפוך למחית חלקה.
      • 3. יוצרים מהתערובת קציצות, מחממים מחבת גריל, מוסיפים שמן זית ומטגנים 2-3 דקות מכל צד.
      • 4. מגישים לצד מטבל טחינה וסלט ירקות.

      עוד מתכוני קציצות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -