מתכונים חמים

קציצות מנגולד ועדשים

בלי ביצה או בשר - אורלי פלאי מגישה קציצות מנגולד ועדשים פריכות ומושלמות לכל המשפחה, שיפתיעו אתכם ובגדול

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

קציצות עדשים כתומות עם מנגולד

מחשבון המרות

מצרכים

  • עבור 20 קציצות
  • 1/2 כוס עדשים כתומות שהושרו שעה במים חמים
  • צרור עלי מנגולד (רק החלק הירוק)
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • 3 שיני שום קלופות
  • 1 בצל גדול קלוף וחתוך גס
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1 כף דואה (תערובת תיבול מצרית הכוללת: זרעי כוסברה, כמון, שומשום ואגוזים)
  • מלח ופלפל
  • שמן זית לטיגון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מסננים את העדשים ממי ההשריה ומכניסים למעבד המזון יחד עם המנגולד, הבצל הירוק, השום, הבצל הלבן, פירורי הלחם והתבלינים.
  • 2. מעבדים בפולסים קצרים רק עד לקבלת לתערובת פירורית. לא מניחים לתערובת להפוך למחית חלקה.
  • 3. יוצרים מהתערובת קציצות, מחממים מחבת גריל, מוסיפים שמן זית ומטגנים 2-3 דקות מכל צד.
  • 4. מגישים לצד מטבל טחינה וסלט ירקות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully