פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כנפיים עם פרחי כרובית

      כנפיים שחומות עם פרחי כרובית צלויים. ארוחת ערב מהירה שכל בני הבית אוהבים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      כנפיים עפ פרחי כרובית צלויים בתנור (נמרוד סונדרס)
      כנפיים עפ פרחי כרובית צלויים בתנור (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • כמות: עבור 4 סועדים
      • 1 ק"ג כנפיים נקיות
      • 1 ראש כרובית קטן
      • 1/4 כוס סויה
      • 1/4 כוס סילאן
      • 1 כף רכז רימונים
      • 1 כף רוטב ברביקיו (רשות)
      • 2-3 שיני שום כתושות
      • פלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות במצב טורבו.
      • 2. בקערה רחבה טורפים בעזרת מטרפה את כל מרכיבי הרוטב. טועמים לראות שיש איזון טעמים ומתקנים לפי הצורך.
      • 3. מכניסים לקערה את הכנפיים ומערבבים עד שהן מצופות היטב.
      • 4. מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים ומכניסים גם אותם לקערה. משקשקים היטב כך שכולם יכוסו במעטה דק של הרוטב.
      • 5. מרפדים תבנית אפיה גדולה בנייר אפיה ומסדרים מעליו את הכנפיים ופרחי הכרובית.
      • 6. מכניסים את התבנית לחלק העליון של התנור ל-30 דקות ובודקים את מצבן. הכנפיים צריכות להשחים היטב ופרחי הכרובית לקבל חריכה. אם נדמה כי הן מתחילות להתייבש, הופכים אותן ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -