פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פרנץ' טוסט וקרם מסקרפונה

      לפינוק של החופש הגדול מכינים פרנץ' טוסט זהוב עם קרם מסקרפונה ופירות טריים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פרנץ' טוסט (דרור עינב)
      פרנץ' טוסט (דרור עינב)

      מצרכים

      • כמות: עבור 2 סועדים
      • 4 פרוסות של לחם קסטן או חלה בעובי 2 ס"מ
      • 1/3 כוס שמנת מתוקה
      • 1/2 כוס חלב
      • 3 ביצים
      • 1 כף אבקת סוכר
      • 1 כף תמצית וניל
      • שמן קנולה, לטיגון
      • לקרם מסקרפונה וניל:
      • 100 גרם גבינת מסקרפונה בטמפ' החדר
      • מעט תמצית וניל איכותית או משחת וניל
      • 200 מ"ל שמנת מתוקה
      • להגשה:
      • אבקת סוכר
      • פירות טריים שאוהבים

      אופן ההכנה

      • 1. מתחילים בהכנת הקרם: מקציפים יחד את השמנת עם הגבינה והווניל לקרם חלק ויציב ושומרים במקרר.
      • 2. טורפים את הביצים עם החלב, השמנת, הסוכר ותמצית הווניל לבלילה.
      • 3. מחממים מחבת עם שמן קנולה.
      • 4. משקעים את פרוסת הלחם בתוך הבלילה לחצי דקה מכל צד, מנערים כדי להיפטר מעודפים , מעבירים למחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
      • 5. מניחים את הפרנץ' טוסט על צלחת הגשה, מפזרים אבקת סוכר, פירות טריים ומעל כף גדושה מקרם המסקרפונה.

      עוד מתכוני ארוחת בוקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -