מתכונים חמים

מגש כריכים לאירוח משפחתי

הדרך המהירה ביותר להכנת מגש אירוח ב-15 דקות

מתכון מאת: אינס שילת ינאי בשיתוף עוף טוב ,מערכת וואלה! NEWS
  • 20 דקות עבודה

  • 20 דקות סה"כ

  • קל להכנה

  • 10 יחידות

  • 5 סועדים

(בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • לחם קאסטן גדול מרובע פרוס ל-10
  • לחזה העוף:
  • 1 חבילת חזה עוף מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, פרוס לרצועות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית מלח
  • להרכבה:
  • 1 חבילת קורנביף פרוס של עוף טוב
  • 1 חבילת כתף בקר מתובלת ופרוסה של עוף טוב
  • טחינה מוכנה
  • סלט מטבוחה
  • 1 עגבנייה פרוסה
  • 2 מלפפונים חמוצים קצוצים
  • 1/2 פלפל צ'ילי פרוס לטבעות דקות
  • כף מלח גס
  • 1/2 כף פלפל שחור גרוס
  • 2 ביצי עין קטנות, רצוי עשויות בתוך רינג (אפשר שיותר)

אופן ההכנה

  • 1. הכנת חזה העוף: מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים לו את רצועות חזה העוף, מתבלים בפפריקה ומלח ומטגנים יחד עד להשחמה.
  • 2. הכנת המגש: במגש גדול מסדרים 10 פרוסות לחם - 5 בכל שורה ומתחילים להרכיב את מגש האירוח.
  • 3. מורחים לסירוגין חלק מהפרוסות עם טחינה וחלק עם מטבוחה. ממשיכים כך עם הקורנביף, כתף הבקר וחזה העוף לסירוגין, כל אחד על פרוסה אחרת - אנחנו שידכנו את חזה העוף לטחינה ואת הקורנביף וכתף הבקר למטבוחה.
  • 4. מסדרים 2 ביצי עין אחת בכל שורה, מפזרים פלפל צילי, פרוסות עגבנייה ומלפפונים חמוצים ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully