בראוניז עם שברי שוקולד
מטורפים על שוקולד? בראוניז שוקולד מלא בשברי שוקולד. אין יותר שוקולד מזה
בראוניז עם שברי שוקולד (צילום: ShutterStock)
מחשבון המרות
- 200 גרםחמאה רכה
- 1 כוססוכר
- 4 ביצים
- 200 גרםשוקולד מריר
- 1 כוסקמח תופח
איך מכינים בראוניז עם שברי שוקולד?
- 1מקציפים בקערה את החמאה והסוכר במשך כדקה. מוסיפים את הביצים ומקציפים עוד כ-4 דקות, עד שהתערובת תפוחה.
- 2בינתיים ממיסים את השוקולד המריר (מעל אדים, או בעדינות במיקרוגל) ומקפלים לתערובת הביצים. מקפלים פנימה בעדינות גם את הקמח, עד שהוא נטמע לגמרי בבלילה.
- 3משמנים את התבנית בחמאה ושופכים לתוכה את התערובת. אופים בחום של 180 מעלות, 35-40 דקות. מוציאים את העוגה מהתנור מיד בתום האפייה וחותכים אותה לקוביות בעודה חמה ומשאירים אותה בתבנית עד שהיא מצטננת.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה