מתכונים חמים

בראוניז עם שברי שוקולד

מטורפים על שוקולד? בראוניז שוקולד מלא בשברי שוקולד. אין יותר שוקולד מזה

  • 20 דקות עבודה

  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

  • תבנית מלבנית 20X30 ס"מ

בראוניז עם שברי שוקולד (צילום: ShutterStock)

מחשבון המרות

מצרכים

    • 200 גרםחמאה רכה
    • 1 כוססוכר
    • 4 ביצים
    • 200 גרםשוקולד מריר
    • 1 כוסקמח תופח
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים בראוניז עם שברי שוקולד?

  • 1מקציפים בקערה את החמאה והסוכר במשך כדקה. מוסיפים את הביצים ומקציפים עוד כ-4 דקות, עד שהתערובת תפוחה.
  • 2בינתיים ממיסים את השוקולד המריר (מעל אדים, או בעדינות במיקרוגל) ומקפלים לתערובת הביצים. מקפלים פנימה בעדינות גם את הקמח, עד שהוא נטמע לגמרי בבלילה.
  • 3משמנים את התבנית בחמאה ושופכים לתוכה את התערובת. אופים בחום של 180 מעלות, 35-40 דקות. מוציאים את העוגה מהתנור מיד בתום האפייה וחותכים אותה לקוביות בעודה חמה ומשאירים אותה בתבנית עד שהיא מצטננת.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully