וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מטמינים סיליקון בתנור

רונן טישלר

2.1.2005 / 15:52

מה היתרונות של אפייה בתבניות סיליקון?

תבניות הסיליקון היגיינות לחלוטין ולא צוברות לכלוך בניגוד לתבניות טפלון שנשרטות ומצטבר בהן לכלוך או לתבניות נירוסטה ופיירקס, שהמזון נדבק אליהן וקשה לנקותן.

כשאופים בתבנית סיליקון המאפה נשלף בקלות מהתבנית ויוצא בשלמותו בהתאם לצורתה של התבנית, שמגיעה במגוון צורות ביניהן: "קוגלהופ" (עם חור באמצע), בצורת שושנה, בצורת דג (טוב גם למוס טונה), תבניות שקעים למאפינס בצורת לבבות, כוכבים ועיגול רגיל.

התבניות גמישות ומיועדות לאפייה בחום של עד 280 מעלות. כמו כן, ניתן להכניס אותן למיקרוגל, למדיח ולמקפיא. יתרון נוסף הוא שלא צריך לשמן את התבנית והמאפה יוצא ממנה בקלות ללא שברים. בגלל שהתבניות גמישות אפשר לכווצ'ץ' ולקמט אותן (הן חוזרות אחר כך למצבן הרגיל) ולכן הן נוחות מאוד לאחסון ותופסות פחות מקום בארון המטבח.

* תבניות סיליקון תוצרת איטליה נמכרות בחנות כלי בית "טישלר", (רח' מונטיפיורי, תל-אביב) במחיר ממוצע של 69 ש"ח, תלוי בתבנית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully