• וואלה! ראשי
  • הפוך לדף הבית
  • שלום אורחקרא דוארפתח תיבת דואר חינם!
  • מזג אוויר
  • מפות
  • קניות
 

חיפוש מתכונים

מתכון לקרפ - מתכון בסיסי

הוסף תגובה
פייסבוק טוויטר
בערך שעה
צמחוני
קל להכנה
מתכון מתוך "ספר הבישול הקטן גדול".
מאת: וואלה!
כשר
 
דירוג הגולשים:
(3.4/5) 126
דרגו:
(1-גרוע 5-ענק)

מצרכים לקרפ - מתכון בסיסי

  • חומרים ל-12 קרפים:
  • 3 ביצים גדולות
  • 150 גרם קמח רגיל
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 375 מ"ל חלב
  • 4 כפות חמאה

קרפ - מתכון בסיסי - אופן ההכנה

1. בקערה גדולה טורפים את הביצים. בקערה נפרדת מניחים קמח, סוכר ומלח ויוצקים לתוכה בהדרגה, ובבחישה מתמדת, את החלב. בוחשים היטב למנוע היווצרות גושים. יוצקים את התערובת לקערת הביצים ובוחשים למרקם חלק. מכסים בניילון ושומרים 30 דקות במקרר.

2. טורפים את התערובת לפני הטיגון. ממיסים כף חמאה במחבת בקוטר 20 ס"מ. מוזגים מצקת מהתערובת למחבת. מטלטלים את המחבת עד שתתכסה לגמרי בתערובת.

3. מטגנים על להבה בינונית עד שהתחתית זהובה.

4. הופכים את הקרפים במרית. משחימים את הצד השני ומחליקים לצלחת. ממיסים מעט חמאה במחבת ומכינים קרפ נוסף. חוזרים על הפעולה עד סוף התערובת. שומרים את הקרפים בערימה עד לשימוש.
מחשבוני המרה:
נפחים
משקלים
טמפרטורה
F
C

שם הנמען:
שלח ל- e-mail:
שם השולח:
e-mail השולח:
הערות:

 

תגובות
הוסף תגובה

צילום תגובה
מאת:
נושא:
  בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
הוספת תגובה
מאת:
נושא:
תוכן:
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
מדור פירסומי