עוגת תפוזים

תפוז (Artoday)
תפוז (Artoday)

מצרכים

  • 6 ביצים מס 1
  • 2 כוסות קמח אסם תופח
  • 2 כוסות סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי/טבעי
  • 1 קליפת לימון מגוררת
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים את החלבונים+קורט מלח.
  • 2. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד שמתקבל קצף יציב.
  • מוסיפים בהדרגה ובמהירות נמוכה את שאר המצרכים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  • 3. אופים בחום של 180 מעלות כ 45 - 50 דקות בסיר פלא משומן או בתבנית מס' 26.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם