נשיקות מתוקות

באדיבות שף צ'רלי פדידה, מסעדת Olive Leaf, מלון שרתון תל אביב

נשיקות של שף אבי פדידה (יח
נשיקות של שף אבי פדידה (יח"צ , דן פרץ)

מצרכים

  • ל-20 נשיקות
  • 4 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • צבע מאכל אדום/ורוד (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים את החלבונים במיקסר במהירות גבוהה, ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ותמצית הווניל.
  • 2. ממשיכים להקציף במהירות גבוהה במשך עשר דקות, עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
  • 3. מחממים את התנור ל-100 מעלות צלזיוס.
  • 4. ממלאים את קצף הביצה בשקית זילוף עם צנטר משונן, ומזלפים על תבנית אפייה מרופדת בנייר פרגמנט (ניתן לזלף בצורת שפתיים או בכל צורה שהיא).
  • 5. אם מעוניינים לתת לנשיקות צבע אדמדם, מכניסים בשלב זה את צבע המאכל.
  • 6. אופים במשך שעתיים, עד לקבלת מרקם פריך וקשה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם