• וואלה! ראשי
  • הפוך לדף הבית
  • שלום אורחקרא דוארפתח תיבת דואר חינם!
  • מזג אוויר
  • מפות
  • קניות
 
ליטל איטלי: פיקניק איטלקי במרכז ת"א
16/04/14 14:24
מאת: ריטה גולדשטיין, מערכת וואלה!
איפה אוכלים בחול המועד פסח?
15/04/14 10:47
מאת: ריטה גולדשטיין, מערכת וואלה!
10 המכות: שפים צעירים בוחרים את המכה הקולינרית שלהם
14/04/14 16:08
מאת: ריטה גולדשטיין, מערכת וואלה!
היורשים: האם מתחם שרונה פיצח את נוסחת הקסם?
13/04/14 15:44
מאת: ריטה גולדשטיין, מערכת וואלה!
פותחים שבוע: מבערים חמץ וחוגגים מימונה
13/04/14 15:42
מאת: ריטה גולדשטיין, מערכת וואלה!
סגור
חדשות האוכל

קבינה: מסעדה חדשה על חוף הים בתל אביב

מאת: גרדה גלזר, מערכת וואלה!
פייסבוק טוויטר

קבינה, מסעדה חדשה על חוף הים בתל אביב, מאיימת לשנות את יחסי הכוחות ברצועת החוף בעיר עם תפריט מתוחכם מבלי לוותר על הבריזה

תגיות: קבינה


מוסר קראסט שקדים בקבינה (צילום: יח"צ) מוסר קראסט שקדים בקבינה (צילום: יח"צ)

מוסר קראסט שקדים בקבינה (צילום: יח"צ)


יחסי הכוחות של המסעדות על רצועת החוף של תל אביב עשויים להשתנות בשבוע הבא, כאשר תפתח מסעדה חדשה בחוף גורדון. המסעדה הצופה אל הים היא תוצר של שיתוף פעולה בין המסעדן רונן ארדיטי (מבעלי בליני), גילי קרמר (מבעלי סוס עץ) וחבורת אנשי לילה. המטרה עיקרית של המקום היא להציע מענה לנישה לוקה בחסר, אוכל מוקפד על חוף הים, מחסור שמורגש בעיקר מנמל תל אביב עד אזור צ'רלס קלור. "בתל אביב יש מחסור במסעדות טובות על קו החוף, שעובדות על קריטריון של מסעדה. בהרצליה ובראשון לציון יש מסעדות כאלה ואילו במרכז תל אביב יצא לי הרבה פעמים לרצות לשבת ליד הים ולאכול כמו שצריך בלי מענה", מסביר ארדיטי.

בהתאמה, את תפריט החופים הבנאלי של בירה וצ'יפס מחליפות מנות ים תיכוניות שיוגשו למרכז השולחן.

על התפריט הופקד השף הצעיר תום קוק (התרנגול הכחול, מסה). בין המנות: גספצ'ו עגבניות ושקדים עם ביסלי בזיליקום (28 שקלים), דגי ים מטוגנים עם איולי לימונענע (49 שקלים) פילה מוסר ים בציפוי שקדים, לצד קרם תפו"א ואשכולית אדומה (69 שקלים), שווארמה פרגית ושקדי עגל עם קרם חצילים ופיתות רוזמרין (54 שקלים), שוקי עוף קריספי, סלט מוקפץ של עגבניות שרי ופלפל חריף וקרם תירס (68 שקלים) ועוד.

גם מבחינה עיצובית הושקעה מחשבה בכדי מחד לשים דגש על אווירה של ים, בריזה וחופש ומאידך לתת תחושה של מסעדה רצינית. כחלק מכך, נבנו מתחמים רבים כדי לפנות למכנה משותף רחב, עם ספות ושולחנות הצופים אל הים כמו גם ברים הפונים לקו החוף. סך הכל במקום כ-200 מקומות ישיבה בחוץ, ועוד כ-80 מקומות בפנים.

קבינה. מלון קראון פלאזה. חוף גורדון, תל אביב.03-5236762. כשר.
שעות פתיחה בהרצה: א'-ה' 18:00-01:00 מוצ"ש-01:00.


 

תגובות
הוסף תגובה

צילום תגובה
מאת:
נושא:
  בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
הוספת תגובה
מאת:
נושא:
תוכן:
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאים הבאים:
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. וואלה שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו. אין באמור לעיל כדי לגרוע מהאמור בהוראה מהוראות תנאי השימוש באתר או בכל דין אחר.
מדור פירסומי