עוגת שוקלד

העוגה ממולצת מאוד וקלה מאוד להכנה ונורא טעימה...

שוקולד (ShutterStock)
שוקולד (ShutterStock)

מצרכים

  • 2 ביצים
  • כפית תמצית רום
  • 3 כפות קקאו
  • 1 כף של שוקולית
  • 1כף נס קפה
  • 1/2 1כוסות סוכר
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כוסות מים חמים (או חלב).
  • לציפוי:
  • 300 גר"ם שוקולד מריר
  • 1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. שמים בקערה שתי הביצים, השמן ואת תמצית הרום ומקציפים היטב, תוך כדי הקצפה מוסיפים את המים החמים או את החלב .
  • 2. במקביל בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים ותוך כדי בחישה של החומרים היבשים מוסיפים את הקערה של הנוזלים לקערה של היבשים, בוחשים את הכל לתערובת אחידה.
  • 3. משמנים תבנית מלבנית או עגולה ומכניסים לאפיה בחום של 150 מעלות לחצי שעה.
  • 4. בתום האפיה לינעוץ חמישה קסמי שיניים בתוך העוגה כדי שהשוקולד יספג היטב.
  • 5. העוגה ממולצת מאוד וקלה מאוד להכנה ונורא טעימה...

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם