וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בצק פיצה משני מרכיבים בלבד: הכי מהיר והכי טעים

קחו קמח תופח, קחו יוגורט טוב עם אחוזי שומן גבוהים. לושו היטב ויש לכם בצק פיצה זריז וטעים

בצק מושלם לפיצה ללא שמרים והתפחה. דרור עינב
זה עובד. פיצת שני מרכיבים/דרור עינב

חזרתם עם הילדים מהים או מהבריכה, או שהגעתם הביתה לאחר הבילויים של אחר הצהריים ובא לכם פיצה זריזה? המתכון הזה נהדר למי שמחפש את האופציה המהירה, והכול משני מרכיבים בלבד לבצק.

שימרו על יוגורט עם אחוזי שומן גבוהים יחסית שיניב תוצאות טובות, וזהו בעצם. מה עוד חסר לכם? גבינה טובה (אבל לא נגלה אם תשימו צהובה פשוטה שקצצתם היטב) ואולי תוספות טעימות שכולם אוהבים כמו זיתים ותירס.

מצרכים לפיצה בינונית:

  • 1/2 1 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס יוגורט יווני (עם אחוזי שומן גבוהים יחסית) או לבנה

1. מערבבים יחד את הקמח עם היוגורט ומתחילים ללוש כ-7-10 דקות. אם הבצק דביק, מוסיפים עוד קמח לפי הצורך, עד לקבלת בצק גמיש ונוח לעבודה.

2. אפשר לתת לבצק לנוח לכמה דקות (כל בצק אוהב מעט מנוחה) או לרדד ישר לגודל והעובי שאוהבים.

3. מוסיפים רוטב, גבינה ותוספות לפי העדפה.

4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כמו שאופים פיצת שמרים רגילה בבית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully