בערך בשעה 16:00 בכל יום (לפעמים גם ב-10 בבוקר או מייד אחרי או לפני ארוחת הצהריים) אנחנו נתקפים במשרד במאנץ' היסטרי למשהו טעים. הקרייבינג הזה מסתיים בדרך כלל בוופל מצופה מהמכונה, ערמת בוטנים אמריקאיים, במבה, פול מטוגן או למעשה כל דבר שמפציע על שולחנו של עובד זה או אחר.
לכן, כשנכנסה למשרד גרסת החיטה המלאה של בייגלה "בייגל בייגל", מייד היא נפתחה ללא כל עכבות. למרות הספקות לגבי טעמו של חטיף שנשללה ממנו הזכות לקמח לבן והחשדנות שהוא עורר - הבייגלה גרף מחמאות.
היתרון של גרסת הבייגלה מקמח מלא טמון בכך שטעמו כמעט זהה לטעמו של הבייגלה הרגיל והאהוב. היו גם כמה טועמים שלא ראו מאיזו שקית הוא נשלף וכלל לא חשו בהבדל למרות שצבעו כהה יותר, ואין מחמאה גדולה מזו למוצר מקמח מלא.
ולדקדקני התזונה נספר רק שהוא אפוי ולא מטוגן, מכיל 100% חיטה מלאה (וגלוטן), ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל ושומני טראנס ועשיר בסיבים תזונתיים. בנוסף לגרסת הקמח המלא יצא בסדרה גם בייגלה מועשר בסידן וללא תוספת מלח עוד תוצר של המודעות ההולכת וגוברת למוצרי מזון בריאים יותר.
מחיר: 6.58 ¤ ל-200 גר'
חוכמת הבייגלה
נגה משל
18.12.2005 / 13:48