וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאיטליה, לישראל, מהמקפיא לתנור, נחתה סדרת פיצה בינג'

10.3.2026 / 6:00

אזעקות ופחמימות ומה שביניהן: טועמי חדש על המדף חיממו

ככה מחממים פיצה במיקרוגל/@dance.likenooneswatching/

אתם תצטרכו להאמין לנו כשאנחנו אומרים שזאת עבודה לא קלה, לא קלה בכלל.

לכל הכתבות במדור "חדש על המדף"

להתנסות בכל המוצרים החדשים שיוצאים לשוק הישראלי (ולפעמים גם מחוצה לו), לטעום לפני כולם, משלוחים ועוד משלוחים, שקיות נייר שמצטברות במשרד (ובבית), תחושת שובע בלתי פוסקת. ברצינות, זה קשה יותר ממה שזה נראה, ואף אחד לא משלם לך על חדר הכושר, או מפצה אותך על תחושת ה-FOMO המתפתחת במהירות בנפש.

עם זאת, מדור "חדש על המדף", על טועמיו, סקרניו וצרכניו הנאמנים, יצא שוב לדרך, נחוש ומוכוון משימה. והפעם - אזעקות ופחמימות ומה שביניהן. כן, אנחנו מאוד אקלקטיים. בתיאבון!

סדרת איטלפיצה, וילי פוד

סדרת איטלפיצה של וילי פוד/וילי פוד

באופן טבעי, שום השקה לא יצאה לדרכה תוך שיקלול של מועד מלחמה ולהבות אש, אבל יש כאלה שהתייצבו בול על צומת הצרכים והחשקים ומצב הרוח שלנו בימים אלה. שלא להפתיע, מדובר בפחמימות לוהטות וקלות.

סדרת ItalPizza מיוצרת מאז 1991 בארץ המגף עצמה, ונוחחת רק כעת במקררים שלנו, בעזרת וילי פוד. נסלח על האיחור הבלתי אופנתי, משום שמדובר במוצר מוכן להפעלה, מזכיר נשכחות ומנטרל מגבלות.

הקולקציה כוללת חמישה מגשים-חלוצים בדמות פיצה עם עגבניות ובזיליקום, פיצה מרגריטה, פיצה עם טונה ובצל אדום, פיצה עם ירקות בגריל וגירסת מיני-פיצה מרגריטה. הבצק, בטח בהתחשב בז'אנר, טעים ומשלב יפה בין בועות תנוריות וקראסט חיצוני, רוטב העגבניות עובד כמו שהוא ולא דורש חיזוקים מיוחדים והגבינה - המכשול העיקרי בקטגוריה בדרך כלל - היא מוצרלה של ממש. מכאן, דילוג קל מהמקפיא לחום התנור (או הטאבון הביתי), ויש לכם את זה, אזעקות או לא.

בשלוש מילים: בדיוק מה שצריך

walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully