אתם תצטרכו להאמין לנו כשאנחנו אומרים שזאת עבודה לא קלה, לא קלה בכלל.
לכל הכתבות במדור "חדש על המדף"
להתנסות בכל המוצרים החדשים שיוצאים לשוק הישראלי (ולפעמים גם מחוצה לו), לטעום לפני כולם, משלוחים ועוד משלוחים, שקיות נייר שמצטברות במשרד (ובבית), תחושת שובע בלתי פוסקת. ברצינות, זה קשה יותר ממה שזה נראה, ואף אחד לא משלם לך על חדר הכושר, או מפצה אותך על תחושת ה-FOMO המתפתחת במהירות בנפש.
עם זאת, מדור "חדש על המדף", על טועמיו, סקרניו וצרכניו הנאמנים, יצא שוב לדרך, נחוש ומוכוון משימה. והפעם - למרכז השולחן, ולמרכז המפגש. כן, אנחנו מאוד אקלקטיים. בתיאבון!
קברנה סוביניון ושרדונה, יקב תבור
היקב הצפוני המצוין מוזג את עצמו לשולחן ליל הסדר עם תפריט בקבוקים רחב, ושילוב אדום-לבן אידיאלי של סדרת ארטיזנל.
קברנה סוביניון Elements הוא יין אדום יבש מענבי הכרמים ברמת הגולן שהתיישנו במשך 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ומספקים בתמורה נוכחות מאוזנת ולגימה חגיגיתת-עשירה.
שרדונה Elements הוא יין לבן יבש מכרמי יקב תבור ברמת סירין שיעבוד היטב בכל התכנסות משפחתית וחברית עם אישיות מרעננת וקלילה, פירותית ובעלת ארומות אביב.
בשלוש מילים: מצפון תיפתח החגיגה
