וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קצת איטליה, קצת אסיה, הרבה אוכל על שולחן ליל הסדר

31.3.2026 / 6:00

מילוי, עירבוב, טיגון, אידוי: טועמי חדש על המדף גיוונו

כך תעברו את ליל הסדר בטוב/NOW גל הללי, לירז עוזרי, עדן סניגו, שירה בר עריכה: דנה מרם

אתם תצטרכו להאמין לנו כשאנחנו אומרים שזאת עבודה לא קלה, לא קלה בכלל.

לכל הכתבות במדור "חדש על המדף"

להתנסות בכל המוצרים החדשים שיוצאים לשוק הישראלי (ולפעמים גם מחוצה לו), לטעום לפני כולם, משלוחים ועוד משלוחים, שקיות נייר שמצטברות במשרד (ובבית), תחושת שובע בלתי פוסקת. ברצינות, זה קשה יותר ממה שזה נראה, ואף אחד לא משלם לך על חדר הכושר, או מפצה אותך על תחושת ה-FOMO המתפתחת במהירות בנפש.

עם זאת, מדור "חדש על המדף", על טועמיו, סקרניו וצרכניו הנאמנים, יצא שוב לדרך, נחוש ומוכוון משימה. והפעם - מילוי, עירבוב, טיגון, אידוי. כן, אנחנו מאוד אקלקטיים. בתיאבון!

ניוקי ודפי אורז כשרים לפסח, מאסטר שף

ניוקי ודפי אורז כשרים לפסח של מאסטר שף/מאסטר שף

מותג המזון והבישולים נערך לחג עם תפריט רחב, מותאם ארוחות גדולות, ושני מוצרי בכורה בקטגוריית הכשל"פ המאתגרת.

ניוקי תפוחי האדמה של מאסטר שף מיוצר באיטליה ללא גלוטן כלל ומציע קיצור דרך נהדר למנה זריזה ונטולת התפשרויות. איתם, מגיעים גם דפי אורז מרובעים, אידיאליים למילוי-אידוי-טיגון ומצוינות כבסיס ליכולות מטבחיות מתקדמות. יש כאן אסיה, יש גם פסטה, ויש הרבה אוכל בין לבין.

בשלוש מילים: כשל"פ, לא תירוץ

walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully