וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בורקס שווארמה הוא רק ההתחלה: הפופ אפ של אבי ביטון יוצא לדרך

עודכן לאחרונה: 7.7.2026 / 12:35

כזה עוד לא היה לנו: בורקס ממולא במיקס שווארמה ורטבים מושחתים, כולל אופציה טבעונית משגעת וכריך לאוהבי הדגים. פופ אפ עזריאלי פודז יוצא לדרך, וזה מה שמחכה לכם שם

ממציא את השווארמה מחדש. שף אבי ביטון. דוד ששון,
ממציא את השווארמה מחדש. שף אבי ביטון/דוד ששון

פרויקט הפופ אפ "עזריאלי פודיז" ממשיך לנדוד ברחבי הארץ, והפעם על העמדה השף אבי ביטון עם שתי מנות רחוב חדשות וכשרות, כולל אופציה ללא גלוטן.

אחרי הסיבוב הטעים של מושיק רוט, מיזם האוכל של קניוני עזריאלי בשיתוף "ראונד טייבלס", מארח את השף אבי ביטון לסדרת פופ-אפים קולינריים בצפון, במרכז ובדרום, עם מנות שיצר בהשראל סטריט פוד ים תיכוני.

תחלמו עליו בלילה. מאפה שווארמה/דוד ששון

מנות ים תיכוניות במחירים נגישים

בהתאם לאג'נדה, ביטון יציע תפריט קצר וממוקד שמבוסס על אוכל נוסטלגי, בלי גימיקים מיותרים, במחיר של עד 60 שקלים למנה. הרשימה כוללת מאפה שווארמה עם תערובת שווארמה הודו ועגל, טחינת סלק, טחינה ירוקה ובצל מקורמל, כולל אופציה טבעונית (55 שקלים), ופרנה דייגים עם פילה דג לבן, לימון כבוש, סלסת עגבניות ואיולי שיפקה, כשכל הטוב הזה עטוף בלחם פרנה (60 שקלים, כולל אופציה ללא גלוטן).

הפופ אפ הנודד יתקיים בין ה-6-9.7 בקניון עזריאלי אילון; ב-13-16.7 בעזריאלי הנגב בבאר שבע, ו27-30.7 בעזריאלי עכו. במהלך אוקטובר-נובמבר המיזם צפוי לארח את השף יובל בן נריה בקניוני תל אביב, ראשונים והוד השרון, ולכו תדעו איזה גודיז מתכננים לנו השפים. מה שבטוח - יהיה טעים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully