ספריבס טלה בלימונענע
ספריבלס של אטליז כצל'ה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ספריבס טלה במשקל של 1- 1.5 ק"ג
- לרוטב:
- בצל סגול
- כוסברה
- נענע
- לימונים קלופים וגולענים
- שום, שמן זית , חומץ טוב, מלח ופלפל, ניתן להסיף קצת קליפת לימון.
- להגשה:
- לימון
אופן ההכנה
- 1. מורחים ומעסים את הטלה ברוטב לימונענע. עוטפים בנייר כסף.
- 2. צולים כשעה על הגריל בחום נמוך או בתנור בחום של 180 מעלות.
- 3. מסירים את נייר הכסף וצולים עוד כ 10 דקות מכל צד.
- 4. מורידים את הבשר מהאש.
- 5. מורחים שוב רוטב לימונענע.
- 6. מוסיפים פלחי לימון ומגישים.