וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס בתפוח ודבש

המתכון מאת השף מארק טוב, 'לה סנטרל' ביסטרו.

מתכון מאת: מערכת וואלה

שרימפס פירות ים. ShutterStock
שרימפס פירות ים

מצרכים למתכון

  • 12 טייגר שרימפס מקולפים
  • 3\1 כוס וודקה תפוחים
  • חצי התפוח גרנד סמיט חתוך לקוביות קטנות
  • 4 פרחי ברוקולי חלוטים
  • 20 גר' דבש
  • 50 גר' חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • 2\1 כוס ציר דגים
  • מלח ,פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת עמוקה על אש קטנה,עם שמן זית וחמאה ,מוסיפים וודקה ומחכים שהאלכוהול יתאדה.
  • 2. מוסיפים שום פרוס דק, קוביות תפוחים ודבש, מבשלים 5 דקות , מוסיפים ברוקולי וציר דגים.
  • 3. מצמצמים את הרוטב לחצי, מוסיפים שרימפס, ומבשלים עד החלפת צבע השרימפס( 4-5 דקות ) ומורידים מהאש.
  • 4. מומלץ להגיש בצלחת לבנה ללא שוליים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully