פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      שרימפס בתפוח ודבש

      המתכון מאת השף מארק טוב, 'לה סנטרל' ביסטרו.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      שרימפס פירות ים (ShutterStock)
      שרימפס פירות ים (ShutterStock)

      מצרכים

      • 12 טייגר שרימפס מקולפים
      • 3\1 כוס וודקה תפוחים
      • חצי התפוח גרנד סמיט חתוך לקוביות קטנות
      • 4 פרחי ברוקולי חלוטים
      • 20 גר' דבש
      • 50 גר' חמאה
      • 2 כפות שמן זית
      • 2 שיני שום
      • 2\1 כוס ציר דגים
      • מלח ,פלפל לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים מחבת עמוקה על אש קטנה,עם שמן זית וחמאה ,מוסיפים וודקה ומחכים שהאלכוהול יתאדה.
      • 2. מוסיפים שום פרוס דק, קוביות תפוחים ודבש, מבשלים 5 דקות , מוסיפים ברוקולי וציר דגים.
      • 3. מצמצמים את הרוטב לחצי, מוסיפים שרימפס, ומבשלים עד החלפת צבע השרימפס( 4-5 דקות ) ומורידים מהאש.
      • 4. מומלץ להגיש בצלחת לבנה ללא שוליים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -