- 1. מוציאים את נתחי הבשר מהמקרר כחצי שעה לפני הבישול, כדי שיהיו בטמפ החדר. מתבלים במלח ופלפל, טובלים בקמח ומנערים, כדי להסיר קמח עודף.
-
- 2. מחממים סיר כבד ורחב על אש גבוהה. מוסיפים שמן זית ומטגנים היטב את הנתחים משני הצדדים עד להשחמה. מוסיפים יין אדום, עלי דפנה ותימין ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים שעה וחצי. מדי פעם הופכים את הבשר.
-
- 3. מוסיפים לסיר שומר ובצל, מגבירים את האש ומרתיחים שוב. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה נוספת, עד שהבשר רך.
-
- 4. ממליחים ומפלפלים, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.