וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קומפוט אדום

דרך נהדרת לנצל שאריות של פירות עייפים. אפשר להשתמש באיזה פירות שיש (לא בננות) וגם בפירות יבשים

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

קומפוט אדום. דנה מלמד
קומפוט אדום

מצרכים למתכון

  • 2 ליטר מים
  • ½ 1 כוסות סוכר
  • ½ כפית תמצית וניל
  • מקל קינמון קטן
  • מיץ מלימון עסיסי אחד
  • כ3 תפוחים
  • כ3 אגסים
  • כ5 שזיפים

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים מים עם סוכר ובינתיים קולפים וחותכים את התפוחים והאגסים.
  • 2. מוסיפים את הווניל, הקינמון והלימון.
  • 3. מוסיפים את הפירות לסירופ הסוכר, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
  • 4. מצננים לטמפרטורת החדר,מוציאים את הקינמון, מוזגים לכלי סגור ומעבירים למקרר.
  • 5. שומרים בקירור. הקומפוט יקבל את הטעמים שלו אחרי מספר שעות במקרר.
  • 6. מומלץ לשתות מעורבב עם מעט רום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully