- 1. מערבבים בקערה את הקמח, המלח והפלפל. 
 - 
 - 2. מוסיפים את נתחי העוף ומערבבים היטב, עד שכל הנתחים מצופים. 
 - 
 - 3. מעבירים למסננת ומנערים, כדי להיפטר משארית הקמח. 
 - 
 - 4. מחממים בווק שמן לטיגון עמוק, מטגנים את נתחי העוף בשמן חם מאוד, עד שהם משחימים. מוציאים בכף מחוררת, ומניחים בצד. 
 - 
 - 5. שופכים את שמן הטיגון ומנקים היטב את הווק. מדליקים אש גבוהה ומחממים בווק 5 כפות שמן להקפצה. 
 - 
 - 6. מוסיפים לווק החם שום, שאלוט, עלי קפיר ליים ופלפל ירוק חריף. מקפיצים תוך כדי ערבוב, עד להשחמה קלה. 
 - 
 - 7. מוסיפים את זרעי הכוסברה היבשה ומערבבים כחצי דקה, לשם הפצת ארומה. 
 - 
 - 8. בשלב זה, נוסיף את הסויה, רוטב הדגים, סמבל ומיץ ליים, ומערבבים עד איחוד טעמים. מוסיפים את נתחוני העוף המטוגנים, ומערבבים למשך דקה, או עד שהנוזל מצטמצם. 
 - 
 - מומלץ להגיש עם אורז לבן.